kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kalıcı olacağım
Beşiktaş'ın genç yıldızı Nihat, Real Sociedad'la sözleşme imzalamak üzere dün İspanya'ya gitti. Nihat'ın yanında R.Sociedad'ın teknik direktör Toshack da vardı. İspanya'da başarılı olmayı amaçladığını söyleyen genç oyuncu, "Oraya, hemen dönmek için gitmiyorum. 4.5 yıllığına anlaştık. Kalıcı olacağım.
Tüm Metin

  Fatih harekâtı
F.Bahçe, yeni transferi Fatih'i bu sezon oynatabilmek için Federasyon'a başvurdu. 37. maddeye göre, yurt dışına bonservissiz giden futbolcu, dönüşte eski takımının rızası olmadan başka bir takımda oynayamıyor. Bu durumda G.Saray izin vermezse Fatih'e lisans çıkması zor görünüyor.
Tüm Metin

  Herşeyin ilki var
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 14 Kasım 1993'te İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı Barcelona ile bu kez ikinci tur ikinci maçını oynuyor. Nou Camp Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçın hakemi Alman Markus Merk. Zorlu karşılaşma öncesi sarı-kırmızılılarda cezası nedeniyle Hasan Şaş oynamayacak. Diğer sakatlardan Perez düzeldi.
Tüm Metin

  Sergen seferberliği
Galatasaray'da Barcelona maçı öncesi sakat futbolcuların oynayacak duruma gelebilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Perez bu gece ilk 11'de sahaya çıkacak. Fransız futbolcu dün akşam yapılan idmana katıldı ve teknik direktör Lucescu tarafından özel olarak çalıştırıldı.
Tüm Metin

  Ofsayt değil!
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrasında hakemler konusunda oluşan tartışma ortamında MHK Başkanı Bülent Yavuz patladı. atv'de yayınlanan "Bizim Stadyum" programına telefonla katılan Bülent Yavuz, eleştirileri yanıtladı: "Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Ronaldo'nun attığı ilk golde ofsayt yoktu. Televizyonlarda yayınlanan görüntülerden bunu herkes gördü.
Tüm Metin

  Telekom silindir gibi ezdi
Basketbolda Avrupa Saporta Kupası'nda A Grubu'nda yer alan Türk Telekom, gruptaki 4.maçında, Ankara'da İsviçre'nin Lugano Snakes takımını 101-71 yenerek 3. galibiyetini elde etti. Grubun son sırasında bulunan zayıf rakibi önünde maça hızlı başlayan Türk Telekom, özellikle Radoseviç ve Cüneyt'ten gelen basketlerle sonuca gitti ve şov yaptı.
Tüm Metin

  Doldurun İpekçi'yi
Efes Pilsen, Euroleague'de yarın yapacağı Maccabi Tel Aviv maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 19.30'da başlayacak bu maçın bir başka önemi de 12 bin kişilik Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olması. Efes Pilsen Kulübü Menajeri Engin Özerhun, yoğun seyirci talebi nedeniyle böyle bir karar aldıklarını...
Tüm Metin

  İbrahim: Böyle şanssızlık olmaz
Kız arkadaşı Demet Şener ile birlikte gelen İbrahim, elindeki alçının 4 hafta sonra açılacağını belirterek, "6 hafta sonra sahalara dönmeyi umuyorum. Milli Takım'ın Ocak ayında Hollanda ve Litvanya ile oynayacağı maçlara yetişip yetişemeyeceğim henüz belli değil.
Tüm Metin

  Fener'e golümüz var
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncuları Da Silva ve Aurelio, Fenerbahçe maçında galibiyet için iddialı. Bordo-mavili takım forması altında ligde 7 gole imza atan Da Silva, ligde istedikleri konumda olmadıklarını belirterek, "Daha çok çalışırsak, başarı gelebilir. Bizim işimiz gol atmak, daha çok çalışıp, daha çok gol atacağız" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır