kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Sultan'ın erkek dublörü
Sinemanın isimsiz kahramanlarıdır dublörler. Kimi zaman başroldeki jönün yumruğuyla yere yapışırlar, kimi zaman ateşlerin içine atarlar kendilerini. Selahattin Gelgeç Yeşilçam'ın en eski dublörlerinden. Onlarca filmde bir çok ünlü yıldızın yerine geçip kendini tehlikelerin kucağına atan Gelgeç'in hayatı da adeta bir film gibi.
Tüm Metin

  Tavuk manken reytingi
Podyum dünyasına 1996 yılında 'Best Model' seçilerek adım atan Güzide Duran, şöhreti geç yakaladı ama geçtiğimiz ay yaptığı inanılmaz atakla da geçen yılların acısını çıkarttı. Güzel mankenin popülaritesini arttıran olay ise adının karıştığı 'tavuk manken' tartışması.
Tüm Metin

  Harry Potter'ın tek rakibi
Son günlerin çok tartışılan filmi Harry Potter'ın da tek rakibi olarak gösterilen 'Yüzüklerin Efendisi' serisinin ilk bölümü 'Yüzüklerin Kardeşliği' 21 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Filmin Türkçe dublajını yapacak 'sesler' de yönetmen Peter Jackson tarafından onaylandı.
Tüm Metin

  Deli yürek İstanbul'a geldi
Şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'a ithaf edilen filmin galasına yönetmen Osman Sınav'ın yanı sıra tüm film ekibi ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Güneydoğuya kan saçan PKK'den terör örgütü Hizbullah'a, uluslararası silah ve uyuşturucu kaçakçılığından bölgede cirit atan yabancı istihbarat örgütü ...
Tüm Metin

  Halk konserine bayılıyorum
Ergen konsere "O kadar güzelsiniz ki, sizi size anlatacak söz bulamıyorum. Yanınıza gelip bütün gece sizlerle dans edip eğlenmek istiyorum" diyerek başladı. Ergen, ilk şarkısının ardından sözlerine "Bu alkışlarınızın karşısında gerçekten çok duygulandım.
Tüm Metin

  Şarbon için teşekkürler
Bakan Osman Durmuş, Levent Kırca'yı telefonla aradığını belirterek "Sayın Kırca'yı aradım ve kendisine teşekkür ettim. Gerçekten de ben vatandaşa mektubun nasıl açılacağını, şarbon mikrobundan nasıl korunacağını bir türlü anlatamamıştım.
Tüm Metin

  Hedefi genç erkekler
Özellikle gençlere satılması planlanan "Blue Corner" (Mavi Köşe) adlı dövüş oyununun tanıtımlarında görev alan Selene'in reklam filmiyle kendi yaş grubu erkekleri etkilemesi hedefleniyor.
Tüm Metin

  Gece dostlarının yuvasını yapacak
İktidarı döneminde eşini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve başkanı olduğu derneklerle sosyal yaşamda son derece aktif bir görev üstlenen Semra Özal, Turgut Özal döneminde ABD'de tanıştığı bir gruptan, Amerikan evlerinden oluşan bir site kurması için teklif aldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır