kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Pazara güzel yağdı!..

Miss Model Of The World yarışmasının finalistleri dün Bayrampaşa'daki kapalı pazarda kıyafet tanıttı. Bayrampaşalılar'ın defileye ilgisi büyüktü
Ekonomik krizin ardından alım gücü azalan vatandaş pazarlara artık eskisinden çok rağbet edince bu satış yerleri büyük alışveriş merkezleriyle yarışır hale geldi. Bayrampaşa'da halk pazarı olarak hizmet vermeye başlayan kapalı pazar da müşterilerini dünya modellik yarışmasının finalistlerinin yer aldığı bir defileyle ödüllendirdi.

ESNAFIN UYANIKLIĞI
Miss Model of the World yarışmasının güzelleri dün kapalı pazarda çıktıkları defilede pazarda satılan ve fiyatları 1 ile 15 milyon lira arasında değişen kıyafetleri sundu.

Pazardaki malların tanıtımını yapmak ve müşterileri kapalı pazara çekmek isteyen esnafın bu uyanık fikri, büyük ilgi gördü. 11 Kasım'da düzenlenecek olan yarışma için gelen güzellere halk alkışla destek verdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır