kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Beyaz'ın isyanı

Pazartesi akşamı Beyaz, atv Ana Haber'de Murat Birsel'in konuğu. Yavuz Bingöl'le birlikte bir hayır turnesine çıkacaklarını açıklıyor.

Murat Birsel, Beyaz'ı yakalamış, Çağla Şikel ile biten aşkı konuşmaz olur mu? Soruyor. Ve Beyaz, paparazzilerden illalah diyen sanatçıların duygularına tercüman oluyor. Özellikle ekran magazincilerini, kırmadan, nazik bir uslupla eleştiriyor.

"Canlı yayın olmasaydı bu sorunuzu cevaplamazdım. Soruyorlar, anlatıyoruz, orasından burasından kesip biçiyorlar, haberi saptırıyorlar" diyor. Ve bu ayrılıkta iki Kenan'ın da, Kenan İmirzalıoğlu ile Kenen Doğulu'nun rolü olmadığını yemin billah söylüyor.

Beyaz'ın bu sözleri her sanatçının kulağına küpe olmalı. Bir olayın kahramanı oldukları zaman canlı yayın dışında asla konuşmamalı. Söylediklerinin çarpıtılmasını ancak böyle önleyebilirler.

Bir bit yeniği var:
Faik Çetiner'in "Bizim Stadyum"u spor dünyasındaki bilinmeyen olayları ekrana getiriyor. Örneğin, Galatasaray'ın kalbura döndüğü Bursaspor maçının Cuma oynanması için Federasyona başvuran futbolcular Hasan Şaş ile Arif'miş. Ayıkla pirincin taşını.

Bu da "Bizim Stadyum"un bu haftaki ikinci bombası. Hani Lucescu, Hakan Ünsal'la, Bület Korkmaz'ın sakat sakat milli takım kampına götürülmesini eleştirmişti ya, meğer onlar sakat filan değilmiş. "Bizim Stadyum"dan öğrendik. Hakan da, Bülent de "Oynayabiliriz" diyorlardı.

Allah, Allah... Bülent'le Hakan sakat mı, değil mi? Onlar mı yalan söylüyor, Lucescu mu? Diyelim sakat değiller. Bursa maçında neden oynamadılar? Hocaları mı takımdan kesti onları? Vallahi kafam karıştı.

Hazır yeri gelmişken TV yöneticilerinden bir ricam olacak. Spor programlarını n'olur geceyarısından sonra ikilere doğru bitirmeyin. Sabah yedide ayakta olmak zorundayız. Yollarda uyuklaya uyuklaya işe gidiyoruz!

Hangisi canlı?:
Bir okurum merak edip, sordu: "Geçen gün, Dadı'da izlediğimiz Suzan, yani Seray Sever, iki gündüz programının konuğuydu. Hem "Yaşamak Ne Güzel"e, hem de "3'ü Birarada"ya çıktı. Aynı saate. İki programın üzerinde de bunun bir canlı yayın olduğu yazılıydı. Bir insan, aynı anda, iki ayrı yerde olamayacağına göre, demek ki bu programlardan biri canlı yayın yapmıyor. Halkı aldatıyor. Acaba hangisi?"

Evet, acaba hangisi?



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır