kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vekillere buz gibi şaka

'Şakacı' adlı televizyon programının tuzağına düşen milletvekilleri önce şaşırdı, gerçeği öğrenince de "Fena tongaya bastık"dediler
Kanal 7 televizyonunda yayınlanan "Şakacı" programının yapımcısı Çetin Çiftçi, bu kez de milletvekillerini şaka tuzağına düşürdü. Dün Ankara'da milletvekili lojmanlarının bulunduğu Oran semtinde sabah yürüyüşüne çıkan milletvekilleri, çok sayıda televizyon kamerası ile karşılaştı. Her biri ayrı bir TV kanalından geliyormuş gibi davranan Şakacı ekibinin kameraları ve muhabirleri vekillere "Hükümet istifa etti. Değerlendirmeniz nedir", "Şimdi kimin Başbakan olmasını istersiniz?" gibi sorular yönelttiler. Bazı milletvekilleri "İstifadan haberim yok" karşılığını verirken bazıları da bozuntuya vermeyip "Hayırlı olsun" demekle yetindiler. Milletvekilleri dün TBMM kulisinde olay üzerine sohbet ederken bazıları "tongaya bastık" diye espri yaparken bir milletvekili de "Sabah sabah uykumuz açılmadan böyle bir olay yaşayınca doğrusu zokayı yedik" diye konuştu.

"HAYIRLI OLSUN"
Şakaya yakalanan ANAP Milletvekili Edip Safter Gaydalı SABAH'a yaptığı açıklamada olayı şöyle anlattı: "Eşim ile birlikte sabah yürüyüş yapıyorduk. Program ekibinden biri hükümetin sabah saat 06.30'da istifa ettiğini söyledi ve haberimizin olup olmadığını sordu. Bu konuda bir bilgimin olmadığını söyledim. Anadolu Ajansı'nın haberi verdiğini söylediler. Bunun üzerine ben bilmiyorum. Bunu gidin haberi geçene sorun cevabını verdim"

TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin de şakaya yakalanan bir başka isim oldu. Çetin'in "Hükümet istifa etti haberiniz var mı?" sorusuna "Gecikmiş bir karar" diye yanıt verdiği öğrenildi. Yozgat ANAP milletvekili Lütfullah Kayalar'ın ise aynı yöndeki soruyu "Yapılması gerekeni yapmışlar. Hayırlı olsun" yanıtını verdiği kaydedildi.

Bağımsız milletvekili Burhan Kara ve AKP'li Cemil Çiçek'in ise şakaya inandıkları öğrenildi. Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'ın ise, "Şaka mı yapıyorsunuz. İnanmıyorum. Böyle bir şey yok" diye konuşması üzerine ekip şaka yaptığını açıkladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   131
MHP   127
ANAP   79
DYP   82
AKP   52
SP   48
BAĞIMSIZ   22
BOŞ   9
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır