kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İbo, Tarkan'ı geçti

'Yetmez mi' adlı albümü 20 gün içinde tam 1.5 milyon satan İbrahim Tatlıses, Tarkan'ı geçti. İbo, Petek Dinçöz ve Ayşe Hatun Önal'ın da sahne alacağı bir konserle Mydonose Showland'i inletmeye hazırlanıyor
Tarkan'ın ardından İbrahim Tatlıses de Mydonose Showland'da 'görkemli' bir konser vermeye hazırlanıyor. 'Yetmez mi' adlı yeni albümüyle 20 günde 1.5 milyonluk bir satış rakamı elde eden Tatlıses, böylece Tarkan'ın satış rekorunu da geride bıraktı. Bakırköyspor'un 50'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 19 Kasım Pazartesi gecesi Mydonose Showland'da düzenlenecek konserin kendisi için iki ayrı önemi olduğunu belirten Tatlıses "Birincisi bu konserin geliri Bakırköysporlu gençler ve okumaya muhtaç özürlü çocuklara harcanacak. İkincisi de bu konser yeni albümümün İstanbul'daki ilk tanıtım konseri olacak" diye konuştu.

"ÇOCUKLARA CANIM KURBAN"
Okuyamamanın sıkıntısını her fırsatta "Urfa'da Oxford vardı da okumadık mı" diyerek dile getiren, aynı sıkıntıyı yeni kuşakların da yaşamaması için Urfa'da bir ilköğretim okulu yaptıran İbrahim Tatlıses, "İşin içinde çocuklar ve eğitim oldu mu gerekirse Fizana kadar giderim" diyor. Asena ve Yıldız Tilbe ile birlikte gittiği Avusturalya turnesinden döner dönmez konserin hazırlıklarına başlayacağını açıklayan İbo, biletleri 10-15 ve 20 milyon liradan satışa çıkarılan konserde şarkıcılığa soyunan iki ünlü manken Petek Dinçöz ile Ayşe Hatun Önal'ı da arkasında sahneye çıkartacak.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır