kapat
06.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
DGM Savcısı, Erdoğan'ın hükmettiği öne sürülen müthiş servetin kaynağını bulmak için ihaleleri tek tek araştırıyor
Tartışılan servet

Türkiye'nin en zengin işadamı Rahmi Koç'un, Erdoğan'la ilgili gazete haberlerine dayanarak "1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse" demesi, gündemi sarstı. Erdoğan, Koç'a çağrı yaparak, "Bu iddiaları ispat etmek zorundasınız" dedi.
Sucuk pazarlıyordu
Siyasi kulislerde de Yenilikçiler'in parasal kaynakları tartışılıyor. Erdoğan'ı yakından tanıyan bir politikacı, servet iddiasına kuşkuyla bakıyor: "1984'te sucuk pazarlar, zor geçinirdi. RP il başkanı olunca partiden maaş aldı. Böyle bir serveti olamaz."
Dosyalar DGM 'de
Tartışılan servetle ilgili dosya şimdi yargıda. Mülkiye müfettişinin raporu üzerine DGM, belediye ihalelerini araştırıyor. Çünkü rapordaki iddia ürkütücü: "Geleceğin başbakanını hazırlamak için belediye kaynakları kullanıldı."
Hiç paramız yok
Yenilikçi Abdüllatif Şener ise, iddiaları yalanlayarak "parasız" olduklarını açıkladı: Milletvekillerinden ayda 300'er milyon lira kesiyoruz. Kimseden destek almadık. Afyon'daki otel masrafını bile cebimizden ödedik."
İhalelerde başlayan dostluk sürüyor
Recep Tayyip Erdoğan, yurt gezilerine Albayrak Grubu'nun araçlarıyla çıkıyor. Bu iki isim İstanbul DGM'deki dosyada da birlikte anılıyor. Mülkiye Başmüfettişi Candan Eren'in gönderdiği suç duyurusunda , Albayrak A.Ş.'nin sıradan bir servis şirketiyken, Erdoğan'ın verdiği usulsüz ihalelerle servete ulaştığını iddia ediyor. İkilinin menfaat birliği içinde olduğu da raporda öne sürülüyor.


Öldüren sıcak geri döndü
40 derece sıcağa hazır olun. Hava sıcaklığı bu hafta 2 ile 8 derece arasında artacak.Temmuz'da ölümlere neden olan sıcak hava dalgası yeniden kapıda. Bir süredir mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları bu haftadan itibaren yeniden artmaya başlayacak.

Psikoloji bile gözde
Ekonomik krize rağmen geleceğinizi kurmak için altın fırsatlar şimdi sizin elinizde.Artık Laila'ya giden yönetici tipi ortadan kalkacak."Hangi mesleği severim" diye sorup öyle karar verin.İşte orta vadede gözde meslekler:

Ulusal güvenlik tartışması hatalı
Bahçeli, ortağı Yılmaz'ın başlattığı tartışmayı doğru bulmadığını söyledi."Türkiye'ye zaman kaybettirir" dedi."Ulusal güvenlik kavramı, gelişmeyi sağlayacak her adımı engelleyecek şekilde kullanılıyor" diyen Mesut Yılmaz'a ilk yanıt Bahçeli'den geldi.

Vitrinde 5 kadın
ANAP'ta yeni yönetim belirlendi. 50 kişilik MKYK'da en çok oyu Erkan Mumcu aldı. Yılmaz'ın en yakınındaki isimlerden biri olan Cavit Kavak seçilemedi. Ali Er ise yönetimine giren tek muhalif oldu.

Evren Paşa lise önlerine gitsin
Bodrum'da Gülben Ergen'e hayranlığını belirten ve "Emel Sayın'ın modası geçti" diyen Evren'e Sayın çok kızdı. Sanatçı, "Paşa, Gülben'-le arkadaş olmuş. Benim devrimin kapandığını düşünüyorlar.

Tatlıses Asena'ya ev aldı
Derya Tuna'dan ayrılan İbrahim Tatlıses yeni sevgilisine İstanbul Göztepe'de muhteşem bir ev aldı. Tatlıses evin dekorasyonunu Asena'yla yaptı.

GÜNÜN İÇİNDEN

Kulüp kulüp dolaşırım
Onlar kapkaçtan artık korkmuyor
Fadime'nin boks merakı
Bedenin dili çözüldü
Efsane canlandı
İhtar ve ölüm

POLİTİKA

Gökalp: Patatese virüs bulaştı
Balans ayarı
Promosyonlu kongre
Bozkurt istifa etti
Necla Hanım'a kim oy verdi?
135 porsiyon kebap yendi

EKONOMİ

Şeffaflık dersi
Siyasetçinin oyun alanı daraldı
ABD, Türkiye'yi markaja aldı
Ford'un gizemi sürüyor

SPOR

Bravo Süreyya
Kan davası gibi
Şampiyonluk startı
Şifo uğurladı
Uçağa almam
Jardel baş döndürdü




Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.340.000
605.000
79.000.000
1.180.406
10.101

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
24/33
17/25
22/31
21/30
21/29
24/41
23/34
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
11/34
26/31
26/28
25/30
23/29
26/28
17/32


Milli Piyango
Sayisal Loto

9-11-16-42-45-46


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır