Bursa'da hunharca katledilen Erhan-Mine Güven'i öz evlatları Mert'in miras için öldürttüğü ortaya çıktı.
ERHAN- Mine Güven çifti, bir hafta önce öldürülmüş bulundu. Mine Güven'in aynı gün arkadaşı Mudanya Emniyet Müdürü Güzin Erdoğan'a anlattıkları, ipucu oldu. Dertli anne oğluyla para için kavga ettiklerini söylemişti.
TAKİBE alınan Mert Güven'in tefecilere büyük miktarda para kaptırdığı ortaya çıktı. Güven gözaltına alınınca itirafa başladı, mirasları için anne-babasını 5 milyar karşılığında öldürttüğünü söyledi.
Tetikcileri oğullarının arkadaşı zannettiler
Canavar evlat Mert Güven kiralık katilleri ailesine "arkadaşım" diye tanıtıp köye bırakılmalarını istedi. İki tetikçi Mudanya'ya giden Erhan-Mine Güvenen'in otomobiline böylece bindi. 2 cani işadamının mercedesini Doburca Köyü yakınında durdurarak çifti patika yola götürdüler. Tetikçilerden Kazım Aydın son anda korktu. Bunun üzerine silahı Uğur Tetik aldı ve öz evlatlarının verdiği talimat doğrultusunda talihsiz çifti kurşuna dizerek öldürdü.
Genelkurmay'dan sert açıklama
Genelkurmay Başkanlığı "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) irtica ile mücadelesini Anayasa'nın ve yasaların kendisine verdiği görev ve yetkiler çerçevesi içinde kalarak, tamamen yasal platformlarda sürdürdüğünü" belirtti.
Laiklik temel ilkemiz
DEVLETİ ele geçirme amacını ortaya koyduğu şok kasetle gündeme oturan Fethullah Gülen ve cemaati hakkında çok sayıda olumsuz raporun yanı sıra, Fethullahçılar'ı "zararsız" gösteren bir istihbarat raporu da bulunduğu ortaya çıktı.
PKK'lı teröristler nefes alamıyor
Operasyonlarda 13 PKK'lı gözaltına alınırken, cezaevindeki bir kadın PKK'lı, cezaevi yönetiminden Atatürk'le ilgili kitaplar istedi.
Yasak bitti, gizem baki
Belçika ve Fransa Coca Cola'ya getirdiği satış ve dağıtım yasağını kaldırdı. 200'ün üstünde kişi zehirlendiğiyle kaldı. 'Coca Cola Hastalığı'na neyin yol açtığı anlaşılamadı.
Türkiye BM'ye akıl verecek
Sırplar'ın Kosova'dan çekilmesinin ardından bölgede uluslararası güç denetiminde kurulacak yeni yönetimin işleyişine Türkiye de katkıda bulunacak.
|
|
|