|
|
PKK'lı teröristler nefes alamıyor
Operasyonlarda 13 PKK'lı gözaltına alınırken, cezaevindeki bir kadın PKK'lı, cezaevi yönetiminden Atatürk'le ilgili kitaplar istedi.
VAN Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının beraber yürüttükleri operasyonlarda Apo'nun çok yakınında bulunan sözde Van sorumlusu ve bir terörist, kıskıvrak yakalandı. Adana'da düzenlenen operasyonlarda ise, eylem hazırlığı içinde olan ve örgüt mensuplarına lojistik destek sağladığı tesbit edilen 6 PKK'lı yakalandı.
Apo'yla fotoğraf
PKK'nın sözde Van sorumlusu olan "Ahmet-Fırat" kod adlı terörist Şeyhmus Karakoyun'un yerine Van sorumluluğuna atandığı belirlenen "Renas-Engin" ve "Deniz" kod adlı teröristler sahte kimlikle yakalandılar. Ayrıca bunlara yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 5 kişi de silahları ile birlikte ele geçirildiler. Teröristlerin şehir merkezinde barındıkları ev ve gittikleri yerlerde yapılan aramalarda, terör örgütü elebaşıyla çekilen fotoğraflar, çok sayıda silah ve örgütsel döküman ele geçirildi.
Adana'da da kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eylem hazırlığı içinde olan ve kırsal alandaki örgüt mensuplarına lojistik destek sağladığı tesbit edilen yasadışı bölücü örgüt PKK'ya mensup 6 terörist yakalandı. Ele geçirilen militanların üzerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda bir adet Irak yapısı tabanca, bu silaha ait üç şarjör ve 24 adet mermi, çok miktarda gıda maddesi, askeri elbiseler, sahte nüfus cüzdanı, bu malzemeleri kırsala götürdükleri zannedilen bir adet Levent marka pikap ele geçirildi.
Atatürk kitapları istedi
Sivas Kapalı E Tipi Cezaevi'nde yatan ömür boyu hapse mahkum PKK'lı Fatma Bektaş, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçeyle başvurarak Atatürk ve Türkiye tarihiyle ilgili kitaplar istedi.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|