Roma- Abdullah Öcalan, Fransız savcı Jean François Ricard tarafından, örgütün Fransa'daki haraç toplama ve diğer kanun dışı faaliyetleriyle ilgili olarak dün villasında sorguya çekildi.
Atina- İtalya'nın Apo konusunda çark etmesinden sonra Yunanistan da terör eylemleriyle Kürt sorununu birbirine karıştırmamak gerektiğini anlamaya başladı.
Roma- İtalya Dışişleri Bakanı Lamberto Dini, Apo'nun yargılanması ile ilgili kararın gelecek yıla ertelenebileceğini, 22 Aralık tarihinin sadece Almanya'nın iade talebi için son tarih olduğunu söyledi.
Nuri Ergin çetesini azmettirerek adam kaçırttığı iddiasıyla gözaltına alınan ve ardından Londra'ya giden ünlü sanatçı Sibel Can, İstanbul'da okul yaptıran "hayırseverlere" verilen plaketten alabilmek için eşi Hakan Ural'ı yalnız bırakıp apar topar yurda döndü.
Genel İdare Kurulu'nda ANAYOL-Sol'a "Hayır" diyen DYP, dün grup toplantısında bu kararı onayladı. Çiller, "Karşı olduğumuz Ecevit değil, görevlendirme şekli" diyerek Demirel'e çattı
Karakış bastırdı... Yazın sürdüğü bir yerlere kaçılabilse... Zenginseniz, örneğin Hint Okyanusu'nda Maldiv Adaları var... Ama o kadar popüler, dolayısıyla pahalı olmayan yerler de var: Andaman adaları mesela...
İngiliz Nicola Fitzgerald, bir ev kadını. Her sabah kahvaltısında çayına bisküvi banıyor. Banmadan yese, damağına ihanet ettiği fikri yaratacak kadar vazgeçilmiz bir tutku bu. Ve sıkça hepimizin aşina olduğu o sahneyi yaşıyor: