kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mayıs 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Başbakan'a ulaşmak isteyince

AA
Giriş Saati : 04.05.2009 14:47
Güncelleme : 04.05.2009 21:11
Yeni Haber
Başbakan Erdoğan'ın, Anadolu Gösteri Merkezi'ndeki Vakıflar Haftası töreninde konuşma yaptığı sırada bir vatandaş, elinde dilekçeyle Başbakan ile görüşmek istediğini belirterek, bağırmaya başladı..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir vatandaşın kendisine dilekçe verme girişimiyle ilgili olarak, ''Dilekçesini aldım, şu anda görüşme talebi var. İçeriğini bilemiyorum, herhalde terfidir'' dedi.

Erdoğan'ın, Anadolu Gösteri Merkezi'ndeki Vakıflar Haftası töreninde konuşma yaptığı sırada bir vatandaş, elinde dilekçeyle Başbakan ile görüşmek istediğini belirterek, bağırmaya başladı. Adı açıklanmayan bu kişi, Başbakanlık korumaları tarafından etkisiz hale getirilerek dışarı çıkarıldı. Bu kişinin salon dışına çıkarıldığı sırada ''Başbakana ulaşamıyorum ben, bir maruzatım var'' diye bağırdığı duyuldu.

Bu sırada, tören programını sunan sanatçı Kenan Işık'ın, vatandaşın Başbakana dilekçe vermek istediğini söylemesi üzerine, Erdoğan dilekçeyi aldığını işaret etti.

Başbakan Erdoğan, daha sonra, gazetecilerin ''Bir vatandaş size dilekçesini ulaştıramamış galiba, görüştünüz mü ya da görüşecek misiniz?'' sorusu üzerine, ''Dilekçesini aldım, okudum. Şu anda görüşme talebi var, sadece görüşme talebi var'' dedi. Erdoğan, dilekçenin içeriğinin sorulması üzerine, ''Bilemiyorum, herhalde terfidir'' yanıtını verdi.
Erdoğan, ''Devlet memuruymuş galiba'' sözleri üzerine ''Evet'' dedi. Bir gazetecinin ''Görüşecek misiniz?'' sorununa Erdoğan, ''Görüşürüm, neden görüşmeyeyim. Bu mu yani, bunun için mi bu kadar telaş ettiniz'' karşılığını verdi. Başka bir gazetecinin de ''Siz konuşurken birden sahneye fırlayınca...'' demesi üzerine, Erdoğan, ''Böyle sahneye fırlayanlar ara sıra oluyor'' diye konuştu.