kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çatışmayı izlerken öldürüldü

İHA
Giriş Saati : 27.04.2009 16:30
Güncelleme : 27.04.2009 22:19
Yeni Haber
Operasyon sırasında emniyet şeridinin hemen arkasında bulunan Mazlum Şeker adlı bir vatandaş başından vurulup hayatını kaybederken, NTV kameramanı İlhan Kandaz kulağından vuruldu.

DAHA 16 YAŞINDAYDI

Bostancı'da bu sabah polisin bir hücre evine yaptığı operasyon 5,5 saat sürdü. Operasyon sırasında tam bir güvenlik karmaşası yaşandı. Polis güvenlik çemberi oluşturmuştu ama herkes binaya yakın yerde seyrediyordu. Bu sırada olan 16 yaşındaki genç bir çocuğa oldu. Bir restoranda aşçı olarak çalışan Mazlum Şeker başından vurularak öldü.

Saldırganlar hücre evinden polisle çatışırken gazetecilerin bulunduğu yere ateş açtı, NTV kameramanı İlhan Kandaz yaralandı. İlhan Kandaz çatışmanın çıktığı binanın karşı sokağında çekim yapıyordu.

Hücrevinden teröristlerin dışarıya açtıkları ateş sonuncu yaralanan Kandaz, hastaneye kaldırıldı. Kandaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Canlı yayına bağlanan Kandaz, vurulan vatandaşın yakınında olduğunu belirtti.

Kandaz'ın yanındaki Mazlum Şeker isimli gencin ise hayatını kaybettiği belirtildi.

Bostancı'da çıkan çatışma sona erdi. Devrimci Karargah Örgütü'ne yönelik operasyonda evden açılan ateş sonucu karşı kaldırımda olayları görüntülemeye çalışan NTV kameramanı İlhan Kandaz vuruldu. Kandaz'ın yanındaki Mazlum Şeker adlı genç vatandaş ise kafasından yararlandı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.