kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Tarık Akan'a şarap içerken ilan-ı aşk ettim

22.04.2009
Oyuncu Yeşim Bozoğlu, Tarık Akan'a 'Deli Deli Olma' filminin çekiminde nasıl ilan-ı aşk ettiğini anlattı: Karşılıklı şarap içiyorduk. Pat diye 'Size aşığım' dedim. Sadece bana güldü..
Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu 'Orada Neler Oluyor' programına önceki gün ünlü şarkıcı Cenk Eren ve 'Deli Deli Olma' filminde rol alan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu konuk oldu. Bozoğlu programda Tarık Akan'la birlikte rol aldığı 'Deli Deli Olma' filminin perde arkasını anlatırken, çekimler sırasında Tarık Akan'a aşkını nasıl itiraf ettiğini de anlattı:

Başımı döndürüyor
"Bu filmi Tarık Akan'a olan aşkım ve onu yakından görebilmek umuduyla kabul ettim. Bu itirafı setin ikinci gününde tüm cesaretimi toplayarak kendisine de yaptım. Kars'ın soğuğunda karşılıklı şarap içiyorduk. Şarabın etkisiyle pat diye 'Tarık Bey sizden etkileniyorum. Size yıllardır aşığım. Biliyor musunuz, filmi bu yüzden kabul ettim' dedim. Ne cevap verecek diye yüreğim ağzıma geldi. Ama yalnızca güldü. O kadar serseri, huysuz ve çekici bir adam ki insanın başı dönüyor. Bir de Brad Pitt durumu var. Zaten 40 yıldır kadınlar 'Sana aşığım' deyip durmuş, bana mı aldıracak?"

Sezen Aksu azarı
'Orada Neler Oluyor'un diğer konuğu Cenk Eren ise programda, Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki stüdyosunda kendisini nasıl azarladığını anlattı: "Sezen Aksu'ya şarkı seçimi için gitmiştim. Bir ara stüdyonun bahçesine çıktım. Baktım yerde küçük akrepler dolaşıyor. Ben de hem Sezen'e, hem de gelenlere zarar vermesin diye akrepleri öldürdüm. Sonra da Sezen'e 'Bahçende akrep var, dikkat et. Neyse birkaç tanesini öldürdüm' dedim. Beni herkesin içinde öyle bir azarladı ki, neye uğradığımı şaşırdım. 'Korkuyorsan onları alıp bir kenara iteceksin, öldürmeyeceksin Cenkciğim! Yoksa anlaşamayız' diye bağırdı. Meğerse zararlı da olsa, hiçbir hayvanı öldürmezmiş. O gün bugündür böcek öldüremem."
Haberin fotoğrafları