kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Işın Karaca

Onlar da bir zamanlar çocuktu

22.04.2009
Herkes gibi onlar da çocuk oldu, 23 Nisan'lar da coştu. Şimdi büyükküçük herkesi onlar coşturuyor. Alex, Pamela, Işın Karaca, Zuhal Olcay ve Öykü-Berk ikilisi; 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutlayarak mesaj yolladı..
Pamela
İçinizdekini canlı kılın
Çocukların hayata bakışı ve algısının bizden çok daha doğru olduğunu düşünüyorum. Kirlenmemiş, önyargısız, içten ve heyecan dolu... Onlar yaşamın her anını ve gününü dolu dolu yaşıyor. Benim diyebileceğim tek şey; yaşamın her daim olağanüstülüğünün farkında olabilmek ve mutlu olabilmek için içinizdeki çocuğu daima canlı kılın!

Zuhal Olcay
Büyüdük her şey kirlendi!
Herkes hayata çocuk olarak başladı. Hepimiz çocuk olmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Saf, tertemiz duygularımız oldu ama büyüdükçe kirlendi. Mühim olan içteki çocuğu her daim yaşatmak... Atatürk'ün çocuklar ile çok iyi anlaşması, onlarla uyumu ve miniklere verdiği önem de hepimize ders niteliğinde. Çocukları üzmeyelim, onları sevelim.

Öykü & Berk

Minikler mutlaka sanatla uğraşmalı
Benim için en güzel 23 Nisan geçen sene yaşadığımızdı. Berk'le hazırladığımız albüm çıktıktan 1.5 ay sonraya denk gelmişti. Bu tarihte çoğunluğu çocuk olan büyük bir kitleye halk konseri vermiştik. Hepsi bir ağızdan bize eşlik ediyordu; çok güzel bir gündü. Bütün çocukların en azından bir sanat dalıyla hobi olarak uğraşmasını ve ailelerin de minikleri teşvik etmesini dilerim.

Alex
Hiçbir çocuk ağlamasın

Atamız çocuklarımızı sevindirmek için onlara bu bayramı hediye etti. Bizler, tüm dünyada savaşa hayır diyerek, minikleri de mutlu etmeye çalışmalıyız. Hiçbir çocuk ağlamasın! En güzel 23 Nisan'lar tüm dünya çocuklarının olsun!

Işın Karaca
Nasıl aldıysak öyle bırakalım
Benim yaşadığım en unutulmaz 23 Nisan anım; iki yıl önce NTV için katıldığım bir programda oğlum ile birlikte 'Mandalinalar' isimli şarkımı seslendirmek oldu. Onun enerjisi ve sahnedeki dik duruşu karşısında gözyaşlarımı tutamadım. Yavaş yavaş iyi bir müzisyen olma yolunda ilerlediğine şahit olmak ve tüm Türkiye'den de bunun kabul görmesi hafızamdan silinmeyecek bir 23 Nisan anısı oldu. Ben şunu söylemek istiyorum ki; gelecek çocukların ve dünyayı nasıl bir önceki nesilden devir aldıysak öylece bırakalım. Onlara pırıl pırıl bir dünya emanet edelim. Atatürk'ün dünya çocuklarına armağını olan 23 Nisan'ı coşkuyu azaltmadan kutlayalım.
Haberin fotoğrafları