kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Beyaz'ın çiçeği tavanda

İlker GEZİCİ
22.04.2009
Beykent Üniversitesi'nden talk-show dalında ödül kazanan Beyaz törende kırdı geçirdi! Elindeki buketi öğrencilere fırlattı ama çiçek tavandaki ışığa takıldı..
Beykent Üniversitesi öğrencilerinin belirlediği 8'inci İletişim Ödülleri, Ayazağa Kampusü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Talk-show kategorisinde ödül alan Beyazıt Öztürk öğrencilerin ilgisini karşılıksız bırakmak istemeyince olan oldu! Elindeki çiçeği öğrencilere atmak isteyen Beyaz, hedefi tutturamayınca çiçek tavanda bulunan spot ışıklarına takıldı. Bu komik olay sırasında 'En İyi Stand-up' ödülünü alan Ata Demirer de espriyi patlattı: "Beyazıt'ın çapkınlığını bilirdim. Ama bu kadarını tahmin etmezdim. Helal olsun, onu oraya nasıl soktu. Saygıyla eğiliyorum..." Ünlü şovmen törenden sonra yeni filmi hakkında da açıklama yaptı: "Bir komedi filmi yazdım, yaza yetiştireceğim. Filmin ismi 'Eyvah Eyvah' olacak. Artık komedide oynamak istiyorum. 'Osmanlı Cumhuriyeti'nde oynadığım için de pişman değilim. Bu yaşta bol bol komedi filmi yapması lazım komedyenlerin. Şimdi bir dram teklifi gelse kabul etmem. Bu işe 28'imde başladım, 37 yaşındayım. Daha elle tutulur komik bir film yakalayamadım."

ÖZLÜYORUM
Rahmetli Gazanfer Özcan'ı çok özlediğini de belirten Demirer duygularını şöyle ifade etti: "Gazanfer Abi'yi unutamadım. Setin içinde sürekli varlığını hissediyorum. 6-7 sayfayı 5-6 dakikada ezberliyordu. Öyle bir beyin o yaşta çok az kişiye nasip olur"
Haberin fotoğrafları