kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Gwyneth Paltrow, kıyafetlerini eBay'deki Goop adlı mağazadan satmaya devam ediyor.

Hollywood'dan internete düşen kıyafetler

YAPRAK ARAS ŞAHİNBAŞ
17.04.2009
Gwyneth Paltrow, gardırobundaki kıyafet ve aksesuarların bir kısmını eBay'den satışa çıkardı. Ünlü markalar arasında oldukça hesaplı olanlar da var..
Bir Hollywood aktrisi gardırobunu temizlemeye karar verirse ne olur? Vazgeçilenler; vintage Lanvin paltolar, Chloe botlar, Yves Saint Laurent kazaklar ve Celine çantalardan oluşur bir kere.
Sonra bütün bu parçalar toplanır, eBay'de açık artırmaya çıkarılır. Söz konusu aktris iyi kalpli biriyse, geliri de hayır kuruluşuna bırakılır.
Gwyneth Paltrow da öyle yaptı işte. Goop adlı e-bülteninde duyurduğu ve bir hafta devam eden açık artırma, geçen perşembe sona erdi. 61 parça kıyafetten elde edilen gelirin tamamı da, New York'ta yoksullukla mücedele eden Robin Hood vakfına bağışlandı.
Açık artırmaya ilgi, beklenenin biraz altında oldu.
Bunda Paltrow'un 34 beden olmasının etkisi büyüktür elbette. Vücut kitle endeksleri 'obez' diye bağıran Amerikalıların giysilere bakıp sadece iç geçirebildiklerini tahmin ediyorum. Bu yüzden onlarca kişi çantalar, ayakkabılar ve gözlükler üzerinden çekişti.

40 DOLARA GÖZLÜK
En büyük ilgiyi Michael Kors, Stella McCartney, Armani güneş gözlükleri; YSL kemer, Prada trençkot ve Proenza Schouler ayakkabılar gördü.
Couture Couture markalı siyah şeffaf elbise de katılımcıların radarındaydı.
Ama nedense Paltrow'un geçen yıl birçok gala ve açılışta ayağından çıkarmadığı, kendisiyle özdeşleşen Burberry sandaletlerinin pek yüzüne bakılmadı.
Goop'un satışları, eBay'deki mağaza üzerinden devam edecek.
Halen de devam etmekte olan bazı açık artırmalar var. 800 dolara Chanel çanta, 40 dolara Tom Ford gözlük sahibi olma şansınız çok yüksek. Yıllar sonra, 'Bunların eski sahibi bir Hollywood yıldızıydı yavrum' demek de cabası...

BÜTÜN ÜNLÜLER SATIYOR
Gardırobunu satan ünlülerin sayısı gittikçe artıyor. Peaches Geldof, uzun bir sure boyunca eBay'den kıyafetlerini sattı mesela.
Hollywood stilisti Rachel Zoe ise mücevherlerini.
Ünlü model/tasarımcı Erin Wasson da geçen ay kıyafetlerini erkek arkadaşının mağazasından satmıştı. Balenciaga, Givenchy, Burberry, Chanel markalı parçaların tümü 100 doların altındaydı; satışın geliri hayvanların korunmasıyla ilgilenen bir derneğe bağışlanmıştı.
Haberin fotoğrafları