kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kurtar bizi Sam Amca!

17.04.2009
Artık ünlüler arasında yeni bir moda var. Bu moda; yaşadığı skandalı unutmak ya da unutturmak için Amerika'ya gitmek... Çünkü onlar ABD'yi, bir nevi terapi merkezi gibi görüyorlar. İşte teselliyi ve mutluluğu okyanus ötesinde arayan yedi ünlü Türk.....
Aysun Kayacı
Sam Amca'nın cezbettiği isimlerden biri de Aysun Kayacı. Ünlü manken, babasının sabah programlarına çıkmaya başlamasının ardından sıkıntılı günler yaşadı ve en sonunda "Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşeceğim" dedi. Herkes Kayacı'nın gidip gitmeyeceğini merak ediyor.

Tarkan
'Aacayipsin' albümüyle büyük çıkış yakaladığı günlerdi. Ne var ki, canlı yayında 'Çişim var' diyerek o dönem için büyük bir gafa imza atıverdi. Tarkan'a, kendini bir süre unutturması öğütlendi. O da aldı başını ABD'ye gitti. Görünürdeki gerekçesi dil eğitimi almak, hatta İngilizce albüm yapmaktı. Bu formül işe yaradı, Tarkan yine gönüllerin 'Megastar'ı olarak kaldı. Fakat birkaç yıl sonra yeni bir skandal patladı. Tarkan'ın 'özel' fotoğrafları çalındı. Tarkan'ı ve erkek arkadaşlarını plajda 'çıplak halde' görüntüleyen bu kareler basına sızınca yine Amerika'ya uçmuştu.

Sanem Çelik
Yıllar önce 'Kara Melek' dizisiyle, en sevilen kötü karakterlerden biri haline gelen Sanem Çelik, 'Aliye' dizisinin mağdur annesi olmuştu. Umutsuz ev kadınlarının biricik rol modeliydi. Ne var ki, dizinin yönetmeni Kudret Sabancı'yla denize karşı çay içerken öpüşmeye başlayınca hayatı bir anda karıştı. Bu olay sonrası Kudret Sabancı eşi Esra Akkaya'dan boşandı, Sanem Çelik de ABD'nin yolunu tuttu. İki yıl Los Angeles'ta yaşayan Çelik, birkaç ay önce Türkiye'ye döndü ve yeni bir diziyle şansını denedi.

Ahu Türkpençe

'Bir İstanbul Masalı'nda zengin ailenin yakışıklı oğluyla müthiş bir aşk yaşayarak hafızalara kazınan Ahu Türkpençe, gerçek hayatta bu kadar şanslı olamadı. Uzun yıllar birlikte olduğu Fethi Kantarcı'dan, tam da evlilik hazırlıkları yaptığı bir dönemde ayrıldı. Aynı dönemde, rol arkadaşı Atilla Saral'la aşk yaşadığı söylentileri de dilden dile dolaşmaya başlayınca 'bunaldı' ve Amerika'ya yollandı. Dostlarının yanında moral depolamak isteyen Türkpençe, uzun bir tatil yaptı!

Ece Gürsel
Takvimler, Hüsnü Şenlendirici için 'Deniz Seki'den öncesini' gösteriyordu. Bir yaz gecesi, Ece Gürsel'le birlikte Yeşilköy'deki bir partiden çıktı ve cipine atladığı gibi gazetecilerden son sürat kaçmaya başladı. Takip, Taksim'de sona erdi. Şenlendirici, "Eşim altı aylık hamile, beni bitirdiniz" dedi. Ece Gürsel ise "Biz sadece arkadaşız, benim bir sevgilim var" diyerek duruma açıklama getirdi. Fakat bu sözler, dedikodu kazanının altındaki ateşi söndürmeye yetmedi. Ece Gürsel de, ABD'ye gidip 'biraz soluk almaya' karar vermişti.

Oğuz Kayhan
Son günlerde tekrar barıştıkları söylenen Oğuz Kayhan ile Demet Akalın'ın aşkı, Kayhan'ın cep telefonuna eski sevgilisi Selin İmer'den gelen mesajla sona ermişti. Oğuz Kayhan, o dönem teselliyi ABD'de aradı. Fakat, 'Demet'le üç-beş tur attıkları' Miami yerine Las Vegas'ı tercih etmişti.

Hande Ataizi
Yazar Anton Çehov'un altın bir kuralı vardır; "Birinci perdede, duvarda asılı bir silah varsa, o silah son perdede mutlaka patlamalıdır" der bu kural. Hande Ataizi'nin 5 Ocak 2009'da cerayan eden hikayesinde 'o silah' basit bir şemsiyeydi ve birkaç dakika sonra Hande'yi görüntüleyen gazetecilerin başında patlayıverdi. Ataizi, yaşadığı bu olayın ardından ani bir 'oyunculuk eğitimi' arzusuyla doldu ve New York'a yerleşti. Dört aydır da eğitim alıyor.
Haberin fotoğrafları