kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Her şey çocuklar için

17.04.2009
Çocuklara yönelik projelere önem veren Ülker, sinemadan başka alanlarda da etkinlikler yapıyor.
Bunlardan biri yine Çocuk Bayramı şerefine düzenlenen 23 Nisan Çikolata Şenliği. 22-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Bostancı'da, İspark Sahil Otoparkı'nda düzenlenecek olan şenlikte çocuklar eğlence ve çikolata dolu saatler geçirecek. Şenlikte şişme oyuncaklar, Çikolata Atölyesi ve çeşitli eğlenceli aktiviteler olacak. Şenlik süresince led ekranda çeşitli interaktif oyunlar oynatılacak. Kurulacak sahnede de DJ eşliğinde dans yarışması ve dev Jenga yarışması düzenlenecek.
Ülker'in spor alanında da çeşitli çalışmaları var.
Örneğin, çocuklara spor yapma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik futbol odaklı faaliyetleri içine alan ve Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği içinde yürütülen Herkes İçin Futbol- Grassroots projeleri bulunuyor. Bu çalışmada çeşitli illerde Herkes İçin Futbol merkezleri ve futbol köyleri oluşturuldu ve tüm Türkiye'de, üç yılda 26 bini aşkın çocuk sporla buluşturuldu. Çocuklar bu kamplarda hem spor yapıp hem fair play kavramıyla 'iyi' insan olmayı öğrendi hem de yepyeni bir arkadaş çevresi edindiler. Ayrıca arada yetenekli olanlar da keşfedildi.
Marka, 1974 yılında kurulan basketbol takımı vesilesiyle basketbolla da ilgili. 2005 yılında Türkiye Basketbol Federasyonu ile başlayan basketbol şenliği, bugün Ülker Minikler Basketbol Şenliği olarak devam ediyor. Son olarak 2008'de İzmir'de yapılan şenliğe 35 ilden 50'si erkek18'i kız olmak üzere toplam 68 takım katıldı.