kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Alınacaklar listem 1...

TÜLİN KERMEN
10.04.2009
Yetti, canıma tak etti! Mutsuzum, en kötüsü umutsuzum. Kriz mriz dinlemiyorum ve yeni sezon için sezon alışveriş listemi yapıyorum...

* Ayça Suytmen'in numaralardan oluşan kolye tasarımlarını listenin ilk sırasına yazıyorum... Acaba hangi sayıları alsam; doğum günümü mü, yoksa uğurlu sayımı mı? Altın ve gümüş karışık alacağım, daha hoş... Unutmadan; Bills'lerde satılıyor.

* Tişört modası 80'leri de aştı; bu sene tüm yatırımım tişörtlere! Sedef Çalarkan tişörtleri en ama en favorilerim. Bir tane kesin almalıyım ama gözüm iki tanesinde. Üzerinde padişah kafası olan mı, yoksa İstanbul silueti olan mı; karar veremiyorum.

* Piton deseni çok moda. Yazın yanık tende daha da bir hoş durur diyorum. Zara'da harika piton desenli tişörtler, elbiseler var.

BENİM OLMALI
* V2K'da muhteşem çantalar var. Kendi üretimleri koton-deri karışımı çantalar mı dersin, heybe çantalar mı... Fark etmez, hepsi benim olmalı!

* Uzun elbise, moda olsun olmasın benim klasiklerimden olacak. Hem de boyum kısa olmasına rağmen, seviyorum işte! Marks&Spencer'daki gökkuşağı tonlarında pötikareli elbiseyi de eklemeliyim bu listeye. Hem 125'inci yılı kutlaması için düzenlenen çekilişe de katılmalıyım; ev veriyorlarmış, dahası yok!

* Banana Republic'ten terletmeyen ve buruşmayan atletlerden almalıyım, her renginden ikişer tane hem de... Göğüs kısmı dantel olan ve saten olan favorilerim. Ceket, gömlek içlerine veya yatarken giyebilirim.

* Acil BBSD'ye git! Yani Beymen' in Otim'deki yeni outleti. Seçme markalar acayip ucuza...

* En sevdiğim moda; 'erkek arkadaş jeanleri' giymek. Sevgilinizin jeanine giremiyorsanız merak etmeyin, Mavi'de süperleri var; gidin alın, ezik kalmayın!

* Rahatıma düşkünüm, özellikle ayakkabıda! Birkenstock benim için olmazsa olmaz bir marka. Yaz-kış demem, giyerim bu terlikleri... Şimdi topuklu Birken çıkmış, yupiii! Ben de topuklu giyebileceğim, hem de rahat rahat... MİKİLİ ÇANTA

* BGN için İstinye Park'a git ve yeni sezona bak. İlanlarındaki çiçekli elbiseler çok hoş...

* Her ne kadar bana yağmuru hatırlatsalar da, GAP'teki rengarenk yağmurluklardan almalıyım!

* C&A'deki gri mikili çantayı da yazdım mı ŞİMDİLİK listem tamamdır!
Haberin fotoğrafları