kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Acun'un ofisi tam bir cennet

10.04.2009
Acun Ilıcalı'nın ofisi odasıyla, mutfağıyla ve bahçesiyle ev ortamından farksız. Hatta Ilıcalı sık sık bu ofiste playstation partileri vererek dostlarıyla buluşuyor..
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın harika işlere imza attığı şirketi Acun Medya, ev ortamını aratmayan bir dekorasyona sahip. IPD Mimarlık tarafından dekore edilen dört katlı ofis; mutfağıyla, bahçesiyle, toplantı odasıyla ve aksesuvarlarıyla çalışanlarına evlerindeki konforu yaşatıyor. Hatta Acun Ilıcalı fırsat buldukça bu ofiste yemek ve playstation partileri vererek dostlarını ağırlıyor. İşte Ilıcalı'nın Marie Claire Maison dergisinde yayınlanan ofisinin kare kare fotoğrafları...

ACUN ILICALI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Dostları ile playstation oynuyor!
Acun Ilıcalı ev ortamını aratmayan bu dört katlı ofisinde dostlarını da misafir ediyor. Ilıcalı fırsat buldukça aralrında ünlü futbolcu Emre Belezoğlu'nun da bulunduğu en yakın arkadaşları ile playstation oynuyor.

Acıkan buraya koşuyor
Ahşap ve çeliğin ağırlıklı olarak kullanıldığı mutfakta bakliyatların bulunduğu özel raflar dikkat çekiyor. Minumum alanda maksimum kullanım sağlayan masa mekana sıradışı bir hava katmış. Mutfağın Bolulu aşçısı Serdar Çiftçi burada insanların canı ne isterse onun yapıldığını, pastaların ise hiç eksik olmadığı söylüyor.

Nostaljiyi çok seviyor
Ilıcalı'nın ofisindeki her şey önceki yıllarda kullanmaktan çok hoşlandığı eski eşyalarından oluşuyor. Odadaki kadife kumaşla kaplanmış geniş kanepe ise eve gelen misafirlerin rahat etmesini sağlıyor.

Barbekü keyfi
Binadaki bütün camlar bu yemyeşil bahçeye açılıyor. Yaz aylarında barbekü partilerinin verildiği bahçe hem şık hem de salaş bir görünüme sahip...

Motosikletten vazgeçemiyor!
Eğimli duvarlar ve camlarla daha geniş hale gelen toplantı odasının sandalyeleri ve masası özel tasarlanmış. Ahşap alanlarda meşe tercih edilirken sandalyelerde rahatlık ön planda tutulmuş. Raftaki oyuncak motosiklet ise Ilıcalı'nın motor tutkusunu vurguluyor.
Haberin fotoğrafları