kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Politik sosyetikler!

Ne olduysa, bu seçimlerde politikaya merak salan sosyetikler AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı'nın davetine büyük ilgi gösterdi. Sosyetenin en ünlü simaları, Başbakan'ın da katıldığı gecede bir araya geldi.
Bugüne kadar sosyeteyi hiç bu kadar politikayla içli dışlı görmemiştim! 29 Mart'taki yerel seçimler öncesi ne olduysa sosyete politikaya pek bir merak saldı! İlk kez bu seçimlerde sosyeteden belediye başkan adayları, belediye meclis üye adayları çıktı. Diğer yandan, yine ilk kez birçok sosyetik oyunun rengini belli etti ve hatta adaylar için destek davetleri verdi. Hafta başında yapılan bir gece, yeni ortaya çıkan sosyetedeki politika merakının boyutunu gözler önüne serdi. Kendisi de sosyeteden olan AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı, Conrad Otel'de 'Büyük Beşiktaş Buluşmaları' adıyla bir gece düzenledi. Gecenin onur konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dı.

KIYAFET SEÇİMİ DİKKAT ÇEKİCİYDİ

Bakan ve bürokratların da olduğu geceye bizim sosyetikler öyle bir ilgi gösterdi ki, şaşırmadım desem yalan olur... Sanki sosyetik bir davetmiş gibi kimi arasanız oradaydı. Nerede ne giyeceklerini çok iyi bilen, siyah ağırlıklı, fazla da dekolte olmayan şık kıyafetleriyle geceye gelen birçok ünlü sima, politikayla sanırım ilk kez bu kadar yakınlaştılar. Çarmıklı, hem Başbakan ve eşinin katılmasından hem de davetinin sosyete tarafından büyük ilgi görmesinden dolayı mutluydu. Tek tek masaları dolaşıp gelenlere teşekkür etti. Sibel Hanım'ın gördüğü bu ilgi sandığa da yansırsa sosyetenin ilk kez bir belediye başkanı çıkarmasının sürpriz olmayacağını düşünüyorum.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın