kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Bu defa ortağı sürpriz yaptı!

Rana Erkan ile 3.5 yıl flört ettiği Erol Tabanca, Mart 2007'de halen konuşulan sürprizlerle dolu bir törenle nikah masasına oturmuştu! Erol Bey'e sürpriz bir doğum günü hazırlayan Rana Hanım, aynı gün Erol Bey'in çalışmalarına bir ay önce başladığı sürprizle kendisini nikah masasında bulmuştu! Erol Bey'in kendisi gibi arkadaşları da sürprizlere bayılıyor anlaşılan! 50. doğum gününde Rana Hanım'la nikah masasına oturan Erol Bey, hafta sonu kutlanan 52'nci doğum gününü de herhalde hiç unutmayacaktır! Erol Bey'in çocukluktan beri arkadaşı, şimdi de ortağı olan Cem Siyahi'nin sürprizi de tarihe geçecek türden!!!

Önce fotoğrafı, sonra gerçeği
Sadece aile üyeleri ve Cem Bey gibi yakın birkaç kişinin de olduğu sekiz kişilik doğum günü kutlamasında Cem Siyahi bir konuşma yapmış. Çocukluk ve gençlik yıllarından dem vurup, kendisinin sahibi olduğu Renault 12 TX marka otomobili ile ilgili anılarını anlatıp, Erol Bey'e yanında birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı hediye etmiş. Asıl sürprizi ise sonra patlatmış! Cem Bey, hala sakladığı bu otomobilinin aynı renk ve modelinden bir tane daha bulup, Erol Bey'e hediye etmiş. Sizce de bu doğum günü hediyesi tarihe geçmez mi?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın