kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Aşk ve sadakatte yeni bir trend başlatacağım

Özlem AVCI/ Hayati GÖK
20.03.2009
Osman Sınav'ın yazıp yönettiği 'Masumlar' adlı dizi, nisan ayında atv izleyicileriyle buluşacak. Başrollerini Özgü Namal, Demet Evgar ve Kenan Ece'nin paylaştığı dizi, aşk ve sadakati sorguluyor..
Nisan ayında atv ekranlarına gelecek olan 'Masumlar', ayrılmak zorunda kalan iki sevgilinin yıllar sonra yollarının kesişmesiyle arada kalan bir erkeğin ve iki kadının hikayesini konu alıyor. Dizide başrolleri Özgü Namal, Demet Evgar ve Kenan Ece paylaşıyor. Dizinin senaristi ve yönetmeni ise Osman Sınav. Sınav dizide, herkesin kendisinden bir parça bulacağını söylüyor. Sınav ve başrol oyuncuları, 'Masumlar'ı anlattı...

* Sizi tekrar kamera başına geçiren ne oldu?
'Masumlar'ın hikayesi özünde bana ait. Kızlardan oluşan dört kişilik senarist ekibimle çalışıyorum. Kadın seyirciyi çok ilgilendiren bir hikaye yapıyoruz. İlk bölümleri ben çekeceğim, daha sonra yönetmen arkadaşlarıma bırakacağım. Bu benim için özel bir hikayedir. Aşk ve sadakat konusunda yeni bir trend başlatacağımı düşünüyorum.

YENİ STAR GELİYOR

* Seyirci bu diziyi neden izlemeli?
Aşkla birlikte sadakati sorgulayacağız. Aşkın olduğu yerde sevap ve günah da vardır. Ne kadar sadakatin içinde kalabiliriz? Aşkla sadakat arasında gidip gelen bir parçalanma hikayesi... Herkes biraz kendisini bulacak. Kadın seyircinin büyük bir kısmı evli olan kadının yanında, diğer bir kısmı ise eski sevgilinin yanında olacak. Çünkü kadın ve erkek arasında yarım kalmış, 'Şimdi nerede, ne yapıyor' dediğimiz bir hikaye var.

* Dizide yeni bir oyuncu da var; Kenan Ece... Nasıl keşfettiniz?
Yeni bir star geliyor. Yeni bir aktör kazanacağız. Çok umutluyum. Çok donanımlı birisidir. Türkiye'de ilk defa oynayacak. Dört yıl Amerika'da, dört yıl İrlanda'da yaşamış. Oralarda oyunculuk eğitimi almış. İrlanda'da kısa filmlerde ve dizilerde oynamış. Yeni oyuncular keşfetmeyi seviyorum. Bu da farklı bir heyecandır. Böyle söylediğimde donanımsız insanlar heveslenmesin. Çünkü onların şansı çok az. Önce bu işin eğitimi alınmalı.