kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
İngiliz aktör Hugh Grant'le uzun yıllar ilişki yaşadıktan sonra ayrılan Elizabeth Hurley, Grant'la dostluğunu bitirmedi. Ancak eşi bu dostluğa onay vermedi.

Hurley'nin evliliği bitme noktasında

16.03.2009
2007 yılında Arun Nayar'la evlenen Elizabeth Hurley'nin evliliğine nazar değdi. Gözde çiftin boşanmanın eşiğine geldiği konuşulanlar arasında..
İki yıl önce Londra'da görkemli bir düğün töreni ile Hintli iş adamı Arun Nayar'la evlenen Liz Hurley'nin evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının doğum günü partisine katılan Hurley, konuyla ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bıraksa da, arkadaşları ünlü çiftin boşanmanın eşiğine geldiğini dile getiriyor. İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, "Arun, Bay Hurley olmaktan çok yoruldu. Eşinin şöhret takıntısı onu bunalttı. O, Liz gibi sürekli göz önünde olmaktan hoşlanmıyor" dedi.

ELIZABETH HURLEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kıskançlık krizi yaşandı
2002 yılında ünlü aktrisle tanışan ve flört etmeye başlayan Nayar'ın ilişkinin ilk dönemlerinde ilgiden memnun olduğu ancak zamanla bunaldığı iddia ediliyor. Çiftin ilişkilerinin bozulmasında, Hurley'nin eski sevgilisi Hugh Grant'in de etkisi olduğu belirtiliyor. Hurley'nin oğlu Damien ve eski sevgilisi Hugh Grant'le sık sık vakit geçirmesi eşi Arun Nayar için bardağı taşıran son damla oldu. Ünlü aktörle dost kaldıklarını iddia eden Hurley'nin bu davranışından sonra iplerin koptuğu ve çiftin büyük bir tartışma yaşadığı belirtiliyor.
Haberin fotoğrafları