kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Gençleştiren krem krizi unutturdu!

İstanbul'un elitleri, ABD'den yeni gelen ve elleri gençleştirdiği iddia edilen kremi denemek için Salomanje'deki davete akın eti. İş güzellik olunca, İstanbul'un elitleri kriz falan dinlemiyor!!!.
Ekonomik krizlere en dayanıklı sektörlerin başında kozmetik sektörünün geldiği söylenir. Kadınlar, kriz falan dinlemeden güzelliğine ve bakımına para harcamaya devam eder. Çevrenize baktığınızda zaten bunu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Geçen hafta bu tezi bir kez daha doğrulayan bir davet vardı. Amerika'nın ünlü kozmetik markası OHT'nin Türkiye temsilcileri Özlem-Korhan Acar kardeşler, markanın yeni bir ürününü tanıtmak için Nişantaşı'ndaki Salomanje'de bir davet verdi.

HEPSİ BİRER TANE ALDI OHT
Peptide 3 Serisi'nin yeni ürünü el kreminin tanıtıldığı davete İstanbul'un orta yaş elitlerinden birçok katılım oldu. Bakımına düşkün elitler, 'Elleriniz de genç kalsın' sloganıyla Türkiye'de satılmaya başlayan el kremini denemek ve hakkında bilgi almak için Salomanje'de toplandı. Davetliler, karşılarında güzellik ve kozmetik uzmanlarını görünce sadece el kremiyle yetinmeyip akıllarına takılan soruları sıralamaya başladı. Davet sonunda mekandan ayrılan her kadının elinde bir OHT poşeti vardı. Çünkü hepsi 'ellerinin de genç kalması' için bir el kremi satın almıştı!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın