kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Vural Çelik: "CSI kriminal polisiye türünde bir dizi. Bu tür Türkiye'de ilk kez çekiliyor."

Anıları canlanıyor, üzülüyor Avrupa Yakası'nı izlemiyor!

ÖZLEM AVCI
16.03.2009
'CSI' isimli yeni bir dizide komiser rolüyle ekrana gelmeye hazırlanan Vural Çelik şöhreti yakaladığı 'Avrupa Yakası'nı artık izleyemediğini söyledi: Anılarım var, çok üzülüyorum..
'Avrupa Yakası ile şöhreti yakalayan Vural Çelik, Tuba Ünsal'la başrolleri paylaşacağı 'CSI' adlı diziyle ekrana dönecek. Amerikan yapımı 'CSI' dizisini ti'ye alan polisiye komedide bir komiseri canlandıracak olan Çelik, bu rol için kilo aldığını söylüyor... 'Avrupa Yakası'ndan dargın ayrılan oyuncu "Bu konuyla ilgili duygularım çok karışık! 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri çok başka ama üzgünüm kimseyi özlemedim ve kimseyle görüşmüyorum" diye konuşuyor.

* TRT'de yayınlanacak 'CSI' adlı bir diziye başlıyorsunuz. Rolünüzden bahseder misiniz?
Kriminal polisiye-komedi türünde bir yapım. Türkiye'de bu türde bir dizi ilk kez çekiliyor. Ben Ziyan Zebiloğlu adlı bir başkomiseri canlandırıyorum. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Amerikan 'CSI' isimli dizinin bir ironisi...

VURAL ÇELİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TUBA ÜNSAL ÇOK ZEKİ
* Biraz kilo almış gördük sizi. Bu rol için mi?
Kısmen! Aslında biraz estetik biraz da sağlık problemleri nedeniyle 15-20 kilo vermeyi düşünüyordum. Ama bu proje için teklif geldiğinde, yazarımız Alkan Demiralp'in de ricasıyla Ziyan karakteri için birkaç kilo daha aldım. Ama herkes böyle daha şeker göründüğümü söylüyor.

* Genellikle komik rollerde çıkıyorsunuz karşımıza. Bu sizin tercihiniz mi?
Evet, komedi dizilerindeki performansım nedeniyle genellikle bu yönde teklifler geliyor. Ama bu dizide Ziyan Zebiloğlu'nun iç dünyasını da ziyaret edeceğiz. Aslında çok yufka yürekli, muzip, komik, sinirli ve romantik bir aşk adamı Ziyan... Ama diğer tiplemelerimden çok farklı olacağı kesin! Bu yüzden çok heyecanlıyım. Bu rolümle de hayranlarımı mutlu etmeyi çok istiyorum.

* Tuba Ünsal'la başrol oynuyorsunuz değil mi?
Evet! Tuba'nın partnerim olması beni çok mutlu etti. Çünkü çok zeki, sevimli ve enerjisi yüksek bir insan... Bu proje sayesinde kendisiyle tanıştık ama kısa zamanda dostluk ve samimiyet adına çok yol kat ettik. Umarım bu enerji, diziye de yansır. Ayrıca Yalçın Gülhan'ın da oynaması bize ayrı bir mutluluk kattı. Daha birçok oyuncu arkadaşımız var. Hepsini söylemeyeyim sürpriz olsun ama çok şeker bir kadro oluşturduk. TRT de her türlü desteğiyle yanımızda bulunuyor. Bu da bize güç veriyor.

* Oyunculuk kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde neler yapmak istiyorsunuz?
Oyunculuğun hedefi olmaz. Oyunculukta son durak asla olmaz. Çünkü her yaştan karakteri oynayabilirsiniz. Hayatınızın son günlerini yaşarken bile hâlâ sete gidip geliyor olabilirsiniz. Aslında bizim mesleğin kutsallığı ve güzelliği de buradadır.

* Peki özel hayatınıza gelecek olursak...
Yalnızım! Ve evet bizler yalnızız! Bizlerde kimyamızdan ileri gelen bir farklılık vardır. Kolay sevemez, kolay aşık olamaz, kolay dost edinemeyiz. Hepimizin farklı karakteristik özellikleri var ama şu bir gerçektir ki; hepimiz duygusalız. Duygusuz sanatçı olmaz! Tabii ki bizler de aşık olmak, bir sürü dostumuzun olduğu bir yaşam sürmek isteriz ama çoğu kez bunu başaramayız. Biz, diğer insanlardan daha çok yalnız kalırız. Ama yine de sevenlerimizin sevgisi var ve bu bizim aldığımız en güzel gıda!

* Ya evlilik?
Şu an hayatımda biri yok ama yuva ve çocuk konulu rüyalar görmeye başladım. Çocukları çok seviyorum. İki tane dünya tatlısı yeğenim var. Şimdilik çocuk hasretimi onlarla gideriyorum. Umarım ben de sevgi dolu bir evlilik yapar, sağlıklı ve şirin çocuklara sahip olurum.