kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ben saygı duymaya çalıştıkça o tepeme çıktı!

MAGAZİN
25.02.2009
Programındaki kavganın ardından basın toplantısı düzenleyen İbo şovunu bitirdi; Yıldız Tilbe için "50 kişinin ekmeğiyle oynadı" dedi..
Pazar gecesi İbo Show'da Yıldız Tilbe'yle yaşadığı gerginlik sonrasında sarf ettiği sözlerle magazin gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses, dün bir basın toplantısı düzenleyerek günah çıkardı. İbo, şovunu da bitireceğini söyledi. İşte toplantıdaki açıklamaları:
* YAŞAYAN ÖLÜ: Üç gündür basında yazılanları takip ediyorum, hayretler içinde kaldım. Ben böyle bir olay yüzünden mahkum edileceksem, doğrulara kelepçe vurun! Ben ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim. 'İyilikten maraz doğar' denir ya, doğruymuş. Yıldız Tilbe benim için yaşayan bir ölüdür artık. Yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Bundan sonra da duymam.
* ESPRİ YAPMIŞTIM: Orası benim programım. Ben bir şovmenim ve şovumu yapıyorum. Yıldız Tilbe'nin şarkısını tamamen espri olsun diye kestim. Orası konser salonu değil.
* NANKÖR: Yıldız Tilbe için söyleyeceklerim; 'Kör olacaksın ama nankör olmayacaksın!' Aslında saygısızlığı ben değil, o yaptı. "Haremin var" cümlesi bir kadına yakışıyor mu?
* TAHRİK VARDI: O gece programda ağır bir tahrik söz konusuydu. Sonuçta ben de insanım kendimi tutamadım ve ağzımdan öyle bir kelime çıktı. Mutlu değilim elbette. Onu kağıt gibi siler atardım da...
* KOVABİLİRDİM: Ben aslında onu o an programdan kovabilirdim, o güce sahiptim ama onun iyiliği için 'git' demedim.
* KOMPLEKSİ VAR: Tilbe'nin programı terk edeceğini biliyordum. Kendi seçimi. Onu ben yoktan var ettim. Başka yerde iş bulamadığı için televizyon programcılarından konuk olmak adına para talep ediyor. Para önemli değil, davranış biçimi kötü. Ben istediği parayı bir ayda bahşiş olarak dağıtıyorum. Onda Tatlıses kompleksi var. Özür dilemesini beklemiyorum, dilemesin de zaten. Ben onu 15 sene kollamaktan bıktım. Ben saygı duymaya çalıştıkça tepeme çıktı. Bundan sonra cenazeme bile gelmesin.
* ŞOVU BİTİRİYORUM: Aslında o gece veda edecektim ama bekledim. İbo sovu bitirmeyi istiyorum. Çünkü çok yoruldum ve artık dinlenmek istiyorum. 50 kişinin ekmeğiyle oynadığı için de vebali Yıldız'ın boynuna olsun.