kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
KAR YAĞIŞINA ALDIRMADILAR...Dün İSO, İTO, DTO ve İstanbul Ticaret Borsası’nda sandığa gidildi. Seçimlerde 30 bin kişinin oy kullandığı tahmin ediliyor. Kötü hava ve İTO seçimleri nedeniyle katılım beklenenden düşüktü.

İSO'da Kavi bıraktı Bahçıvan gündemde

23.02.2009
Kar yağışı ve İTO seçimlerine rağmen İSO seçimlerinde katılım oldukça yüksekti. İstanbul Sanayi Odası (İSO) meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimleri dün Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Yaklaşık 5 bin kişinin oy kullandığı seçimlerde, 56 meslek grubundan 117'si meclis üyesi olmak üzere, 290 meslek komitesi üyesi seçildi. Meslek komiteleri seçiminin ardından 28 Şubat Cumartesi günü İSO Odakule Meclis Salonu'nda yapılacak seçimlerde ise meclis başkanlık divanı ve 11 kişilik yeni yönetim kurulu belirlenecek.

KÜÇÜK YİNE ADAY
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, gelen talepler üzerine başkanlığa yeniden aday olduğunu daha önce açıklamıştı. Adaylık için ismi geçen Erdal Bahçıvan ise seçimler devam ederken yaptığı açıklama üzerine kendi tasarrufuyla başkanlığa aday olmayacağını, ancak meclis başkanlığına sıcak baktığını dile getirdi. Bahçıvan herhangi bir pazarlığın da söz konusu olmadığını belirtti. Sürpriz İSO Meclis Başkanı Hüsamettin Kavi'den geldi. Kavi, 22 yıldır İSO'da üye, yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı gibi görevler yaptığını anımsatarak, "Önümüzdeki dönem meclis başkanlığına aday değilim, nokta" dedi. Kavi'nin kararını açıkladığı Küçük, Kavi'ye, "Hayırlı olsun, her zaman beraberiz" dedi.