kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Medeniyet dediğin...

Rica edeceğim bırakın bu işleri. Şu çirkin mi çirkin halleri... İntikam soğuk yenen yemekse, kim doymuş ki? Buyurun başarılı futbolcumuz Arda'nın başına gelenler. Arda sevgilisiyle evde takılıyor. Sizin gibi, benim gibi, hepimiz gibi... Sarılıyor, öpüşüyor, koltukta sarmaş dolaş yatıyor. Yatamaz mı? Yatar! Ayıp mı? O nasıl söz! Sonra kızdan ayrılıyor, ex-aşkı kızımız Nazlı ile çektirdiği ev fotoğrafları 'facebook'a düşüyor (pavyona düşmenin 2009 versiyonu) Facebook çıktı mertlik fena halde bozuldu. Kimsenin gizlisi, saklısı, özel hayatı kalmadı. Şu facebook yüzünden fotoğraf makinelerine uzun zamandır gıcığım. Arkadaşının makinesine poz veriyorsun, üç gün sonra fotoğrafını facebook'ta görüyorsun.

ARDA DAVA AÇACAKMIŞ

Bir tag'leme, bir cümle aleme 'bak biz neler neler ettik' diye belgelerle gösterme sevdasıdır gidiyor... Sonra Arda ve eski sevgilisinin facebook'taki bu fotoğrafları magazincilerin dikkatini çekiyor ve patlasın bomba! Arda'ya bak sen Arda'ya... Sanki bir yanlış varmış gibi, sanki çok yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi. Hadi canım bırakın bu işleri. Arda "Bu özel hayatıma tecavüzdür, dava açacağım" diyor. Eski sevgili Nazlı ise açıklamasıyla güldürüyor. "Herkes sevgilisine sarılıp öpebilir, Allah'tan çok medeni bir ailem var. İlişkimi biliyorlardı" falan filan. Çok pardon da ne zamandan beri 'medeni aile' böyle tanımlanır oldu! Ne zamandan beri medeniyet dediğin bu oldu! Bence onun medeni ailesi gerçekten medeniyse gitsin bu fotoğrafları yayanı buldursun ve dava açsın. Medeniyetmiş? Bu da günümüzün en havalı kılıfı oldu çıktı.

YAPIYOR BÜNYEMDE ASABİYET

Sevgilinin eski sevgilisiyle üçlü yemeğe çıkılır. Sebep: Medeniyet!. Arkadaşının sevgilisiyle sen aşk yaşamaya başlarsın. Adı ne? Medeniyet. Oranı buranı açar sokak kadınları gibi salınırsın o da medeniyet. Küçücük kızların içki içmesi de medeniyet. Önüne gelenle sevişmek de medeniyet. Valla bu medeniyet yapıyor bünyemde asabiyet!. Ha tabii bir diğer konu da şu; fotoğrafları kim facebook'a koydu? Acaba eski sevgili Nazlı'nın marifeti mi? Bilemem. Eğer öyleyse bu kadınlara intikam dersi vermek gerekir. Böyle intikam olmaz! Adamın midesine oturur, gaz yapar. Neyse, Allah'ın izniyle konuyu toparlarsak... Şekil 1B'de gördüğünüz üzere ünlünün de ünsüzün de özel hayatı falan bitmiştir kıymetli okur! Teknoloji ilerledikçe iş çığırından çıkacak besbelli. Artık insan sevgilisiyle bile fotoğraf çektiremeyecek mi? Maalesef öyle. Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Bu işin sonunu sınırları kaldırırken hesap edecektik, çok meşguldük, unuttuk..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın