kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Alfie ve kayınvalidesi, bir yandan bebek bakıp bir yandan PlayStation oynuyor.

'Çocuk baba'nın ablası da 13 yaşında anne olmuş

DIŞ HABERLER
14.02.2009
İngiltere'de, 13 yaşındaki baba Alfie'nin ablasının da, aynı yaşta anne olduğu ortaya çıktı. Bu arada Alfie'nin babalıkla ilgili ilk yorumuysa, "Bu iş çocuk oyuncağıymış" oldu..
İngiltere'de kendisinden iki yaş küçük kız arkadaşından çocuk sahibi olan 13 yaşındaki baba, ülke basınının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gazeteciler, Alfie Patten ve kız arkadaşı Chantelle Steadman'ı, bebekleriyle kaldıkları evde çocuklarına biberonla süt verirken ve playsation oynarken buldu. Steedman'ın Sussex'deki evine kızı Maisie'yi görmeye giden Alfie, "Bu iş düşündüğüm kadar zor değilmiş. Çocuk oyuncağı" dedi. Çocuk yaşta anne olan Chantelle ise sosyal hizmet yetkililerinin kendisine "Anne olmaya uygundur" şeklinde onay verdiğini belirtti. Bir gazetecinin "Ona bakmak için finansal olanakları nasıl sağlayacaksınız" sorusuna verdiği yanıt ise, böylesine ağır bir yük için ne kadar küçük olduklarının kanıtı gibiydi: "Finansal ne demek?.." Bu arada Alfie'nin 21 yaşındaki üvey ablası Nicole, şu anda 19 yaşında olan Alfie'nin ablası Jade'in de 13 yaşında doğum yaptığını açıkladı.

ABLA: BABASININ SUÇU
Üvey abla Nichole, tüm hatanın babaları Dennis Patten'den kaynaklandığını da savundu. Üvey abla, 21 yaşında bir genç kızla birlikte yaşayan babalarının, Alfie'ye her zaman kötü davrandığını ve annesini yıllar önce 19 yaşında bir genç kız için terk edip gittiğini anlattı. "Çocuk anne" Chantelle bebeği, "Onlara her zaman destek olacağım" diyen annesi Penny (38), babası Steve (43) ve 5 kardeşi ile yaşıyor. Baba Steve'in balıkçılıkla uğraştığı ancak maaşlı bir işi olmadığı için devletten işsizlik yardımı aldığı öğrenildi. Öte yandan ülkedeki muhalefet, "Bu yaşa baba mı olunur?" diyerek olaya tepki verdi.