kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Beyaz Saray'da son Noel kutlamasını gerçekleştiren Bush Ailesi, People dergisine de süsledikleri bu dev Noel ağacının önünde poz vermeyi tercih etti.

Beyaz Saray'a veda etmek çok kolay olmayacak

09.01.2009
Kısa süre içinde Teksas'taki 'normal' hayatına geri dönmeye hazırlanan Bush Ailesi, Beyaz Saray'dan ayrılmadan önce People'a poz verdi. Dallas'ta yeni bir ev aldıklarını söyleyen George W. Bush, "Beyaz Saray'ı çok özleyeceğiz" dedi..
Beyaz Saray'da geçen sekiz yılın ardından Bush Ailesi, önümüzdeki günlerde yerlerini yeni ABD başkanı Barack Obama ve ailesine bırakmaya hazırlanıyor. 2001 yılında iktidara geldikten sonra gerek kararlarıyla gerekse ailesiyle her zaman göz önünde olan George W. Bush, Beyaz Saray'a veda etmeden önceki son röportajını People dergisine vermeyi tercih etti.

KOLAY UNUTULMAZ
Noel'de Beyaz Saray'ın kapılarını açan Bushlar, sekiz yılın nasıl geçtiğini anlattı. Geçen zaman içinde unutulmayan anılara sahip olduklarını belirten Bush, "En çok savaşlarda hayatlarını kaybeden askerlerin ailelerini ağırladığımızda yaşadıklarımı unutamayacağım. Çok duygusal anlardı" diye konuştu. Eşinin kimi zaman bu yoğun tempodan yorulduğunu belirten Laura Bush ise, "Böyle anlarda ona, 'Bu işe sen gönüllü oldun, unutma' diyerek destek çıkıyordum" dedi. Beyaz Saray'da büyüyen Bush'un kızları Jenna ve Barbara Bush ise sarayda geçen yıllarını hiç unutmayacaklarını dile getirdi.

SAKLAMBAÇA UYGUN
Obama'nın küçük kızları Malia ve Sasha'ya Beyaz Saray'ı gezdirdiklerini belirten Barbara Bush, "Onlara Saray'ın gizli köşelerini gösterdik. Küçükken bizim 'gizli' sandığımız o köşelerde öyle güzel oyunlar oynardık ki..." şeklinde konuştu. Beyaz Saray'ın saklambaç oyunu için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyen Jenna Bush Hager ise, "Buraya çok kolay alışacaklar, biz Beyaz Saray'da hiç sıkılmazdık" dedi.
Haberin fotoğrafları