kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bir erkeğin kadınlardan ricası

Şimdi de erkekler adına okurum Mert Toker'e söz verelim. Biz 'Erkek Ne Yapmayacak' diye liste hazırlamaya doyamazken, o da üşenmemiş 'Kadın Ne Yapmayacak' listesini oluşturmuş. Siz de üşenmeyin okuyun.

1. Gece bir yere giderken aslında başka kadınlara hava atmak için giyilen güzel elbiseler, yapılan makyajlar, evde romantik bir an için erkek tarafından yaratılmış bir ortamda da giyilecek, öyle kot, bluz karşımıza çıkılmayacak. Ayşe'nin notu: Yahu saçımızı sarıdan siyaha boyatsak fark etmezsiniz. Şaka mı bu? Erkeğin hazırladığı romantik ortam mı dediniz?

2. Sabah kalkar kalkmaz biz nasıl sizin için tıraş oluyorsak, sevgili de hemen kremini sürüp, makyajını yapacak. Mahkeme duvarı gibi bir suratla karşımıza oturmayacak. Ayşe'nin notu: Mert Bey sanırım istisna ve kaideyi bozmuyor. Bizim için tıraş olan erkek mi? Allah Allah...

BICIR BICIR OLUN
3. Bıcır bıcırlık hiç kesilmeyecek. Çünkü erkekler çok konuşmayı sevmez ve aslında kızlarla onların bıcır bıcırlığı ve hiç susmayan tatlı çeneleri için beraber olur. Siz konuşurken biz dinleriz ve belki bilirsin hafif tebessüm vardır suratımızda. Aslında ne konuştuğunuza değil, nasıl konuştuğunuza bakarız. Pek çok dostumun bana "Abi soğuk kızı ne yapayım, ben zaten laf bilmem, kız arkadaşım ikimiz yerine de tatlı tatlı konuşuyor daha ne isterim ki" demişliği vardır. Ayşe'nin notu: Onu çoktan çözdük de sonra o ağzımızın içine düşüp bizi dinleyen adam nereye ışınlanıyor onu çözemedik!. Ayrıca biz maymun muyuz canım, bıcır bıcırlık kesilmeyecek ne demek. Bak sinirlendim yine!

4. Otomobili biz kullanırken bırakın biz kullanalım.

5. Otomobili siz kullanırken lütfen bırakın biz kullanalım. (Tamam kızmayın, şaka!) Ayşe'nin notu: Eh direkten döndün sevgili okur.

6. Siz Nil'i dinlediğinizde ve Ayşe'yi okuduğunuzda biz nasıl saygı gösteriyorsak; lütfen siz de biz maç dinlediğimizde ve yorumcu okuduğumuzda saygı gösterin. Bitirdiğiniz gazeteyi de katlı olarak sehpaya bırakın. Ayşe'nin notu: Bence de.

7. Her şeye rağmen sizi çok sevdiğimizi ve sizsiz yapamayacağımızı lütfen unutmayın. Sadece bunu bin kere söyleme kapasitemiz yok. Mert Toker Ayşe'nin notu: Biraz gayret, biraz çaba, biraz azim lütfen...