kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

2009'da yapılacaklar yapılamayacaklar

* Evlenilecek kız, eğlenilecek kız ayrımı yapan erkelerin kafası kırılacak. Çöz şu işi, kendinden soğutma da evlendiğinle eğleniver be kardeşim.
* Ben 'Issız Adam'ım ayaklarına yatıp kendine hava vermeye çalışan adamların başından aşağı bir kova buzlu su dökülecek.
* "Magazini sevmiyorum" diyenden korkulacak. Bakalım 2009'da kimler kimler kendini magazinden kaçarmış gibi yapıp renkli sayfalara vuracak?

ODUNUN NE SUÇU VAR?
* Çıkmamış Tarkan'dan ümit kesilmeyecek. Kırmızı kolsuz montu, beresi ve gözlükleriyle 2008'in son imaj golünü atan Tarkan'a tez elden 2009 model imajlar dilenecek. Tarkan yuvana dön n'olur, seni seviyoruz.
* Müthiş ses Cihan Okan'ın albümü dört gözle beklenecek. Dinlediğim kadarıyla söylüyorum, 2009'da içkisini koyan, efkarlanan, şöyle kalbine dokunan şarkılar arayanlar ille de Cihan Okan dinleyecek.
* YouTube'a sansür koyanlar yine bizi yolumuzdan çeviremeyecek. YouTube sevdalıları öyle ya da böyle sitesine yine girecek.
* İşte şuraya yazılacak: Bir odunu çok sevmişsen odunun ne suçu var. Bu böyle bellenecek, kabahat uzakta değil, bünyede aranacak. Sızım sızım sızlanılmayacak.
* Her yazımdan kendilerine bir gönderme çıkarmaya çalışanlara Allah'tan akıl fikir dilenecek.
* 1. Ocak'tan tezi yok Akmerkez'in adı Foxmerkez olarak değiştirilecek. O ne Fox reklamıdır canım. Fox iyi iş yapmış da Akmerkez'den eser kalmamış. Bakın siz şu krizin ettiklerine...

ÇORAPSIZ MİNİ ETEK

* Bülent Ersoy'un bir daha evlenmemesi dilenecek. İnsan hep aynı hatayı tekrar etmez ki canım!
* 2008'in 'en ikon olmazsam çatlarım' ödülü Ivana Sert'e takdim edildikten sonra 2009'un yeni ikoncancıkları merakla beklenecek.
* Kış vakti çorapsız mini etek ve açık ayakkabıyla davetlere koşturan kadınların ayrı bir ırk olduğu kabul edilecek. Boşuna topa girilip yatak döşek yatılmayacak.
* Kocasının tartakladığı kadınlara destek verilirken iki kere düşünülecek. Bazı kadınların 'kocasız kalamadığı' hırpalanmaktan hoşlanabileceği kafaya sokulacak. Yani sayın okur, boşuna araya girilmeyecek, bu kadın milletinin işine maalesef akıl sır erdirilemeyecek.
* Dondurmacılardan rica edilecek; sizin de kızınız, karınız var, onların da kalça, göbek ve popoyla amansız mücadelesi var. Gözünüzü seveyim Josh Holloway'i reklamlarda oynatıp bizi çikolataya, dondurmaya teşvik etmeyin. Yiyoruz yiyoruz yollarda takılıp duruyoruz da Sawyer çıkmıyor. Güceniyoruz ama...

AJDA'NIN BACAKLARI
* Esra-Ceyda kardeşlerin bir daha hayatımıza girmemek üzere çıkması dilenecek.
* Kürk giyen ablaların saçları tavuk gibi yolunacak.
* Demet Akalın'dan 2009'da espri yapmaması rica edilecek. Kadının 2008'de başına ne geldiyse dilinden geldi.
* Ajda Pekkan'ın bacaklarına nazar edilmeyecek, çok isteniyorsa çalışılacak bizim de olacak. Bakalım 2009 gündemimizi neler dolduracak? Hadi kolay gelsin...