kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yurdaay: Ciro yapamıyorum diyenle yolumuzu ayırırız

PINAR ÇELİK
04.01.2009
Capacity Genel Müdürü Tarkan Yurdaay kiraların yüksek olduğunu ileri süren mağazalara resti çekti: Yanlış yatırımın suçlusu biz değiliz. Herkes kendi iradesiyle geldi. 'Ciro yapamıyorum' diyenle yolumuzu ayırırız..
Diğer alışveriş merkezlerine (AVM) göre yüksek metrekare kiralarıyla gündeme gelen Capacity'de, House Cafe, Marpop, Glitz, Yalçınlar ve Pal Zileri bu ay itibariyle mağazalarını kapatıyor. House Cafe'nin yerine Burger King gelirken Marpop dondurmanın yerine Bodrum Mantı, Yalçınlar'ın yerine CCS, Pal Zileri'nin yerine ise Banana Republic geliyor. Capacity içinde yer değiştiren Mado'nun boşalttığı yere ise Tab Gıda'nın diğer zincir fast food markaları Popeyes ve Subaru geçiyor.

ÇABA VARSA İNDİRİM DE VAR
Capacity AVM Genel Müdürü Tarkan Yurdaay "Aynı sektörde, aynı metrekarede ve yan yana mağazaları olan markalardan biri ciroyu uçuruyor ve bu sonuca ulaşmak için ciddi bir çaba gösteriyorsa biz de o markayı memnun edecek indirim desteğini veriyoruz. Bir diğeri herhangi bir çaba göstermiyor ve bu nedenle cirosunu yerinde saydırıyor hatta düşürüyorsa ve buna rağmen bir de bizden indirim istiyorsa o marka zaten o çarşının içinde bulunmak istemiyordur. Böyle olunca da karşılıklı konuşarak yani iki tarafın da rızasıyla yollarımızı ayırıyoruz. Bu uygulamaya aralık ayı sonu itibariyle başladık ve herhangi bir sorun da yaşamadık" dedi. Bu uygulamayı AVM içindeki diğer markaların zarar görmemesi için verdiklerini belirten Yurdaay, AVM'den çıkan markaların yerine performansına güvendikleri, müşteri sıklığı yaratacak markalarla anlaşma yaptıklarını söyledi.
Haberin fotoğrafları