kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ali Osman Cinkılıç büyük kızına sarılıp ağlıyor.

'Yavrumun yüzünü son kez göremedim'

Yalçın BEL / SABAH
29.12.2008
3 yaşındaki kızı, eşinin sevgilisi tarafından öldürülen acılı baba Ali Osman Cinkılıç, "Kızımın cenazesine katılamadım" diye ağlıyor..
Zonguldak'ın Kozlu beldesinde geçtiğimiz hafta boğazı kesilerek öldürülen 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ın annesi Ferdane Cinkılıç ve sevgilisi olduğu iddia edilen Cihan Bayram'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından 7 yaşındaki kızıyla acılar içinde olan baba Ali Osman Cinkılıç halen kızının öldüğüne ve yaşadıklarına inanamıyor. Kızına sarılarak gözyaşı döken acılı baba, "Kızımın cenazesine bile katılamadım. Yavrumun yüzünü son bir kez göremedim. Her akşam kapıda yolumu gözlerdi. Şimdi beni kim bekleyecek?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Beş gün sonra kızının mezarına giden baba Ali Osman Cinkılıç, son kez yüzünü göremediği kızının karlar altında kalan mezarına sarılarak hıçkırıklara boğuldu. Acılı babayı ağabeyleri Mehmet ve Ali Cinkılıç teselli etmeye çalışsa da babanın yürek burkan görüntüsü herkesi ağlattı.

'EŞİM OYUNA GETİRİLDİ'
Cihan Bayram'ın 5 bin YTL borcu için kadınla birlikte plan yaparak kızı kaçırdığı, ancak mahalleye polislerin geldiğini görünce ihbar edildiğini düşünerek kızın boğazını kestiği ortaya çıktı. Eşiyle severek evlendiklerini söyleyen Ali Osman Cinkılıç, "Mutlu bir yuvamız vardı. Eşimi seviyorum, eşim de beni çok seviyor. Ben eşimin kandırılıp bir oyuna getirildiğini düşünüyorum. Bir anne yavrusuna kıyar mı? O da çocuklarının üzerine titreyen bir anneydi. Halen inanamıyorum" dedi.