kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu çifti çok sevdim çok!

Doğru insanı bulunca işte böyle olursun. Ceyda gibi hayata bakışın değişir, Engin gibi gözlerin parlar. Hani yukarıda yazdım ya, cuma akşamı 'Sürmanşet'e gittim ya... Bir adam dikkatimi çekti seyirciler arasında... Uzun boylu, yakışıklı, heyecanla izliyor oyunu... Sonra ara oldu, kulise girdim. Kuliste yine o adam. "Merhaba" dedi "Ben Engin"... Merhaba...

AŞKIN YAPTIKLARI
O sırada Ceyda Düvenci üstünü değiştirmiş koştura koştura yanımıza geldi. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle "Kocamı tanıyor musun?" dedi. "Şimdi tanıştık, kocan mı?" Hemen kocasının yanağına bir öpücük kondurdu ve hazırlanmak için odasına geri döndü. İkinci yarı başlarken Engin yine salona yöneldi. Yanındakiler "Abi kaç kere izledin, gel çay içelim" dediler, dinlemedi "Yok ben seyredeceğim." Herkes gülüştü... "Ceyda hastalansa, peruk takıp Engin'i sahneye çıkarabiliriz" diye... Sonra oyun bitti yine kulise girdim. Bu kez Engin ve Ceyda'da aklım. Detay almazsam çatlarım. Ceyda Düvenci üstünü değiştirip yanımıza geldi. İşte aşkın, mutluluğun ve huzurun bir kadına yaptıkları sayın seyirciler. Işıl ışıl, cıvıl cıvıl, yenilenmiş bir kadındı karşımdaki. Hep gülüyor, kocasını öpüyor, kocası ona sarılıyor. Özgüveni tavan yapmış belki de hayatının en güzel zamanını yaşıyor. Soruyorum hikâyelerini... Nasıl başladıklarını... Ey magazini takip eden okur, belki biliyorsundur ama ben yazmadan duramayacağım.

SEVECEKSEN BÖYLE SEV

Altı yıl arkadaş olmuşlar. Engin hep Ceyda'ya aşıkmış ama zamanını beklemiş. Her şeyini anlatırmış Ceyda Engin'e ve bir gün arabada giderken Engin, Ceyda'ya minik bir sandık vermiş. Ceyda "Bu ne?" derken, Engin konuşmasına başlamış. Onun neye ihtiyacı olduğunu bildiğini, onu daima koruyacağını, hiç bırakmayacağını, onu çok sevdiğini ve onu mutlu edeceğini söyleyip, evlenme teklif etmiş. Ve malum, evlenmişler. Peki sırları ne? 1. Doğru zaman 2. Birbirlerini çok iyi tanımaları 3. Engin'in Ceyda'yı her zaman desteklemesi, birbirleri için hep güzellikler dilemeleri... Müthiş bir çift! Evleneceksen, böyle bir adamla evleneceksin işte. Bir kadını seveceksen böyle seveceksin. Onu biçimlendirmeye çalışmadan olduğu gibi sevecek ve 'İyi ki varsın' diyeceksin. 2009 yılı Ceyda ve Engin'e en büyük mutlulukları versin, bir de bebekleri olsun inşallah!