kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gökçek'e padişah benzetmesi

AA
Giriş Saati : 11.12.2008 22:06
Yeni Haber
CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in Ankara'yı ''padişah'' gibi yönettiğini savundu.

Hakkı Süha Okay, Gölbaşı Park Salonu'nda partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Karayalçın ile birlikte vatandaşlarla bayramlaştı.

Gökçek'in, insanları hor gören, aşağılayan, kavgacı ve dedikoducu bir yapıya sahip olduğunu ileri süren Okay, ''Gökçek, Ankara'yı 'padişah' gibi yönetiyor. 1994 yılında hasbelkader, siyasetin garip cilvesi, kimi oy dengeleri veya kimi ayrışmalardan kaynaklanan bir fırsatla, Gökçek Ankara'nın belediye başkanı oldu. Belediye başkanı mısın, mahallenin kabadayısı mısın? Belli değil. Ama maalesef bunu yapıyor. Bu Gökçek zihniyeti, Ankara'da ayrışmayı yaratmak isteyen bir zihniyet'' dedi.

Murat Karayalçın da 29 Mart'ta başkan seçilmesiyle birlikte Ankara için hazırlanan 5 özel projeyi 30 Mart'ta uygulamaya başlayacaklarını söyledi.

Projelerinden birinin Gerede havzasındaki suyun Işıklı Barajı yapılarak Ankara'ya getirilmesi olduğunu vurgulayan Karayalçın, ''Türkiye'nin en kaliteli suyu bizim kuzeybatımızda. Ankara'nın 2 tane arıtma tesisi olacak. O su Ankara'ya getirilecek. Kızılırmak suyu nedeniyle Ankaralılar yılda 300 milyon dolar damacana suya para harcıyor. Birinci önceliğimiz bu su sorunu çözmek olacak. Başkent Ankara'nın yitirilen itibarını, uygulayacağımız özel bir tedaviyle geri kazandıracağız'' dedi.