kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Beyazıt Öztürk, Ramazan ayında fakirlere yemek verip, reklam yapanları eleştirdi. Öztürk, "Benim için vicdan çok önemli" dedi.

'Bu yemeği sana ben verdim' denmez ki!

09.12.2008
Nihat Hatipoğlu'nun programına katılan Beyazıt Öztürk Ramazan çadırlarında vatandaşa iftar yemeği veren ve daha sonra bunu duyuran ünlülere sert tepki gösterdi..
Star TV'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu'nun programına önceki gün ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuk oldu. Manevi içeriği yoğun olan programda Öztürk; izleyenlerle bugüne kadar bilinmeyen, farklı yönlerini de paylaştı. Öztürk, Ramazan ayı geldiğinde iftar çadırlarında yemek veren ünlülerin kameraları çağırmasına da tepki gösterdi.

BEYAZIT ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Reklamı olmaz!

Ünlü şovmen, programda Nihat Hatipoğlu'na "Ramazan bayramlarında televizyonlarda, iftar sofrası hazırlayıp da yoksulları bir çadırda toplamak güzel bir şey ama 'Bu yemeği size ben veriyorum' deyip de herkesten önce oraya gidip oturan, elini öptüren, tokalaşan insanlar için ne söylüyorsunuz merak ediyorum?" diye sordu.

Sadece Allah bilsin!

Nihat Hatipoğlu da bu tür davranışların doğru olmadığını belirterek şunları anlatt: "Denir ki, eskiler sağ elin verdiğini sol el görmesin diye arkalarına saklarlarmış. Ama biz bugün iyilik yaparken kameraları çağırıp, televizyonlara haber veriyoruz. 'Burada iftariyelik dağıtıyorum' diyoruz. 'Bin kişiye iftar yemeği veren falanca kişi' deniyor. Bırak o kişilerin sayısını Allah bilsin. Hesabını o yapsın, sen değil." Beyaz da "Eğer bir iyilik yapıyorsanız bunun görünmemesi gerekmiyor mu?" dedi.
Haberin fotoğrafları