kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Karşılıksız sevilmek çok güzel

30.10.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Karşılıksız sevilmek çok güzel
* Nasıl gidiyor annelik, hayatınızda neler değişti?
7 aylık oldu Alideniz. Onunla hayata başka bir pencereden bakmayı öğrendim. İlk doğduğunda bunu çok fark edemiyordum ama artık farkındayım ki benim bir oğlum var. Bunu hiçbir şey değiştiremez. O artık benim bir parçam. Her gün büyüyor ve yeni şeyler keşfediyor. Ben ondan sorumluyum. Birinin sizi gerçekten ve karşılıksız sevdiğini bilmek çok acayip bir duygu. Artık bir erkek çocuk annesiyim ben diye düşünerek, her şeyime çok dikkat ediyorum.

* Eşinizin hayatında neler değişti?
Ali daha çok benim açımdan düşünüyor her şeyi. Çok konuşan ve duygularını dışarı vuran bir erkek değil. Onun gözlerindeki ışıltı, oğluma ve bana bakışı farklılaştı. İkimiz de Alideniz'den sonra çok daha tahammüllü, sabırlı ve sorumluluk sahibi insanlar olduk.

* Eşiniz Ali Yenel de Bakırköy Belediye Tiyatroları'nın dekorlarıyla ilgileniyor. Aynı tiyatroda birlikte çalışmak nasıl bir duygu?
Ali entrasan bir adam, çalışırken hiçbir şeyi gözü görmez, mesela sahnede yanından geçerken gözü beni görmez. Görüşemiyoruz ki, o teknik kısımla ilgilendiği için genellikle aşağıda marangozhanede oluyor, ben yukarıda sahnede prova yapıyorum.

* Peki hiç eşinizin sizin şöhretinizden rahatsız olduğu durumlar oluyor mu? Özellikle 'Binbir Gece'den sonra sizi tanımayan kimse kalmadı...
Böyle bir şey hiç yaşamadık. Füsun bugüne kadar oynadığım en sivri karakter oldu ama buna rağmen beni çok seviyor seyirci ve bu da beni çok mutlu ediyor. Füsun çok gerçek ve yaşayan bir karakter. Füsun gibi olan ya da Füsun'dan kendine ait çok parça bulan insan var. Çok hoş yaklaşıyorlar bana Ali'nin rahatsız olabileceği tarzda hiçbir şey yaşamadık. Hatta Ali'nin hoşuna gidiyor benim seviliyor olmam.

* Şöhretten sonra hayatınızda değişiklik oldu mu?
Herkes normal hayatında nasılsa ben de öyleyim. Eşofmanımı giyip bakkala da gidebilirim, çok şık bir kıyafetle bir davete de gidebilirim. Neyseki her duruma uyum sağlayabilen biriyim.