kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu...

16.10.2008
Gazeteci Ülkü kalp krizi sonucu öldü
Azerbaycan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini izlemeye giden gazeteci İrfan Ülkü kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Marmara Grubu Vakfı Başkanı Akkan Suver "Buraya seçimleri izlemek üzere bir heyet olarak geldik. Heyette yer alanlardan biri de gazeteci İrfan Ülkü idi. Maalesef bugün (dün) Merdekan kasabasında seçim sandığı başında ğözlemcilik görevini sürdürürken ani bir kalp kriziyle aramızdan ayrıldı"dedi.

Uzakdoğulu Mata Hari'ye 5 yıl hapis
Kuzey Koreli Won Jeong Hwa (34), Güney Koreli bir subaydan gizli bilgileri alabilmek amacıyla onunla ilişkiye girdiği için 5 yıl hapse mahkûm edildi. Won, aralarında kilit öneme sahip askeri tesislerin yerleri, Kuzey Koreli kaçakların listesi ve Güney Koreli subayların kişisel bilgilerinin yer aldığı gizli bilgileri Kuzey Kore'ye sızdırdığı suçlamasıyla geçen temmuzda tutuklanmıştı. Gazeteler, Won'a 1. Dünya Savaşı'nın ünlü kadın casusu "Mata Hari" yakıştırmasını yaptı.

Kapıkule'de elektrikler kesildi
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), resmi kurum ve kuruluşlardan alacağı olan toplam 84 milyon YTL'yi tahsil etmek için elektrik kesimine başladı. TREDAŞ ekipleri, DSİ 11. Bölge Müdürlüğü, Kapıkule Sınır Kapısı, Pazarkule Sınır Kapısı, Edirne Defterdarlığı ile Trakya Üniversitesi'ne bağlı kimi birimlerin elektriklerini kesti. Bu kurumlardan sınır kapılarının elektrikleri Edirne Valisi Mustafa Büyük'ün araya girmesiyle açıldı.
AA