kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Denizli gitmez!..

Benim bildiğim Mustafa Denizli Beşiktaş'a gitmez.. Bu koşullarda gitmez.. Oysa iyi bilirim ki Beşiktaş Mustafa Denizli'nin gönlündeki takımdır. Çocuktan beri Beşiktaşlı olduğu için, bir.. Altaylı olmasının sebebi renkleriydi, Çeşmeli Mustafa'nın.. İkincisi.. Fener'i, Galatasaray'ı şampiyon yaptı. Beşiktaş'ı da yaparak bir Hat Trick istiyor.. Üç büyüklerin üçünü de şampiyon yapan adam.. Lucescu niye Beşiktaş'a "Hayır" dedi.. Niye Fener'i istiyor?.. Ayni sebepten.. Hat trick!..
Buna rağmen gitmez..
Neden?.
Bir defa Denizli sezon başında kendi kurduğu takımla görev yapmak ister. Yıl ortasında, gönderilen bir arkadaşından koltuk kapmak yerine..
İkincisi.. Bugün bütün Türkiye biliyor ki, Denizli ikinci tercihtir. Lucescu "Hayır" dediği olduğu için sıra ona gelmiştir. Denizli, Lucescu'nun ardından gelmeyi kabullenemez.
Üçüncüsü.. Denizli, Yıldırım Demirören gibi kulübe ve yönetime hâkim olamayan bir başkana güvenip işbaşı yapmaz. Ki, Demirören'in Denizli'ye ancak kerhen "Evet" diyeceği de belliyken..
Dördüncüsü.. Denizli Sinan Engin'le değil, gerçek bir menecerle çalışmak ister. Mesela Can Çobanoğlu ile.. Sinan'ı ordan ayırmak zor.. Kendi ekibini kursa bile, bu defa dışarıda kalacak Sinan'ın kulüpteki gücü ile ne kadar tahrip edici olacağını kolayca tahmin edebilir. Yıldırım Demirören'in kendisini bitiren Sinan'a niye görev verdiğini Denizli bilmez mi?.
Denizli'nin iş sıkıntısı yok. Kariyer sıkıntısı yok. Para sıkıntısı yok..
O zaman?..