kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YÜKSEL AYTUĞ

Müjde Ar çok geç kaldı

NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'da Müjde Ar'ın estetikli yeni halini görünce içimden "Çok geç kaldı" diye geçirdim. Zira bu operasyonu eğer üç ay önce geçirmiş olsaydı, yıllar önce canlandırdığı Aşk-ı Memnu'daki "Bihter" rolünü rahatlıkla Beren Saat'in elinden kapabilirdi!..
Müjde Ar belli ki ciddi bir operasyon geçirmiş. Geçen sezon sürekli eliyle tutup, kaldırmaya çalıştığı sarkık gıdısı artık yoktu. Rengini çok beğendiğim yeni saç stiliyle de ameliyat izlerini ve ödemleri gizlemesini bilmişti. Ancak ağız ve çene bölümünde küçük bir problem yaşadığını ve sanki mimik yapmakta zorlandığını fark ettim. Ama yıllar önce estetik uzmanı Onur Erol'la yaptığım röportajdan biliyordum ki, bu tür operasyonlarda "yüzün oturması" için en az iki-üç aylık bir süreye ihtiyaç vardır. Özetle, ben Müjde Ar'ın 8 kilo vermiş ve rektifiye edilmiş halini çok beğendim.
Programa gelince: Geçen yılla karşılaştırıldığında son derece "yumuşak" bir başlangıç oldu. Konuklar Nurgül Yeşilçay ile Alişan da "halim selim" insanlar olunca, yüksek tansiyon beklentisiyle ekran karşısına kurulanlar adına "light geyik" durumu ortaya çıktı. Nurgül yine dobralığı ile azıcık cazibe oluşturdu da, Alişan'la "epilasyon" odaklı muhabbet fazla "kıldan tüyden" kaldı.
Aysun Kayacı, "Söylemediklerimi yazmasınlar.
Bu yıl hakkımı sonuna kadar savunacağım" demesine karşın, müstehzi bir gülümseme eşliğinde söylediği "Kadın konuklarla da tatmin oluyoruz" cümlesiyle kötü niyetlilere yine malzeme verdi. Müjde Ar'ın, Aysun Kayacı'ya Fatih Ürek'le ilgili söylediği ise gecenin bombasıydı: "Niye öptürmüyorsun ayol? Zarar gelmez ki, istediği kadar öpsün!.." Fark etmedim ama ben bu kızları bayağı özlemişim!.. Ah bir de kitabını sonuna dek okumadan Orhan Pamuk'u gömmeselerdi keşke...