kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
O... Çocukları

Paramı vermedi avukatım devrede

Aslı ÖRNEK
19.09.2008
Yapımcı Biket İlhan, 'Mavi Gözlü Dev'de birlikte çalıştığı Selay Tozkoparan'ın parasını vermediğini öne sürdü ve "Projeyi, benden habersiz sattığını öğrendim. Avukatım devrede" dedi..
'O... Çocukları'nda rol alan oyunculara paralarını vermediği haberleriyle gündeme gelen yapımcı Selay Tozkoparan'a yönelik suçlamalar bitmek bilmiyor. Tozkoparan'ın 'Mavi Gözlü Dev' isimli projede birlikte çalıştığı yapımcı Biket İlhan'a da parasını vermediği öne sürüldü. Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve Nazım Hikmet'in hayatını konu alan filmin yönetmenliğini de üstlenen Biket İlhan, iddialar üzerine şunları söyledi.

SÖYLEMEDEN SATMIŞ
* Selay Tozkoparan'ın size de paranızı vermediği yönünde iddialar var. Doğru mu?
Böyle bir alacak var. Avukatım ilgileniyor, onun için konuşmak istemiyorum. Bir-iki gün önce de başka bir söylenti duydum. 'Mavi Gözlü Dev' isimli filmi benim onayım olmadan -ki ikimiz de bu filmin sahibiyiz- büyük bir TV kanalına satmış. Şu an bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Umarım değildir. Avukatım bu konuyla da ilgileniyor.

* Selay Hanım'ın size olan borcu ne kadar?
Onlar aramızda olan konular. Borç diye bir şey söylemiyoruz. Meselemiz var, bu konuda... Zaten avukatlar ilgileniyor, onun için daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yani kendisi iddialı bir yapımcıdır. Umarım bu sorunları çözecektir.

* Bu süreçte biraraya geldiniz mi?
Tabii ki. Bir küslüğümüz yok, öyle şey olmaz zaten. Bu ayrı bir konu. Kendisi şu an film çekiminde. Herhalde çok meşgul, onun için ulaşamadım. Bir şekilde konuşulacak bunlar.

* Ortada bir dava var mı?
Dava diye bir şey yok. Avukat, prosedür neyse onu uyguluyor, Selay Hanım'ın avukatıyla görüşüyor. Henüz dava açılmadı. Umarım hallolur ve mahkeme aşamasına gerek kalmaz.
Haberin fotoğrafları