kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Cem Özer

Arkasında kalmadığı gibi, yerini de aldı!

MEHMET ÇALIŞKAN
19.09.2008
Cem Özer, afişteki isim sırasını beğenmeyerek gösterdiği tavırdan kazançlı çıktı. Tecrübeli oyuncu, kadrosundan ayrıldığı filme kısa sürede geri döndü. Hem de, "Adım, onunkinin arkasına yazılamaz" dediği Yavuz Bingöl'ün rolünü alarak.....
Abdullah Oğuz'un, 'Mutluluk'taki Meryem karakterinin farklı hikayelerini anlatacağı iki filminden 'Sıcak'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Filmin afişinde, isminin Yavuz Bingöl'den sonra yazılmasına tepki göstererek kadrodan çıkan Cem Özer'in dönüşü muhteşem oldu! Çünkü Özer, Yavuz Bingöl'ün rolünü aldı. Bingöl filmden ayrıldı. Çekimleri Bozcaada'da gerçekleştirilen Sıcak'taki bu hareretli olaylar şöyle gelişti: Cem Özer, Abdullah Oğuz'a adının afişte de, jenerikte de Yavuz Bingöl'den sonra yazılmasını kabul edemeyeceğini söyledi. Oğuz da, isim sıralamasında Yavuz Bingöl'den sonra gelmesinin canlandırdıkları karakterlerin filmdeki ağırlıklarıyla ilintili olduğunu anlattı. Ama Cem Özer ikna olmadı. Her iki taraf da geri adım atmayınca, Cem Özer 'komiser' karakterini canlandıracağı filmden ayrıldı.

GİTTİ KOMİSER, GELDİ NİKO
Ardından, aynı anda bir dizide de rol alan Yavuz Bingöl'ün seti aksatması üzerine sorun çıktı. Abdullah Oğuz, filmine yeterince konsantre olamadığına karar verdiği Yavuz Bingöl'le yollarını ayırdı. Asıl şaşırtıcı gelişme bundan sonra yaşandı. Çünkü, Abdullah Oğuz; Yavuz Bingöl'ün oynayacağı 'Niko' rolünü Cem Özer'e verdi. Böylece Cem Özer, filme daha önemli bir rolü kaparak geri dönmüş oldu.

YAVUZ'U AZAT ETTİM

Büyük özen gösterdiği filminin bu olaylarla gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu ifade eden Abdullah Oğuz, niçin böyle bir karar aldığını ise şu sözlerle anlattı: "Birlikte çalışacağım oyuncunun sette tamamen benimle olmasını isterim. Başka işe gidip gelmesinden rahatsız olurum, dikkatim dağılır. Bu benim çalışma tarzım. Yavuz da bu tarzımı en iyi bilenlerdendir. Çekimlere başlamadan önce Yavuz bana rol aldığı dizinin filme zarar vermeyeceğini, zaman ayarlamasını en iyi şekilde yapacağını söyledi. El sıkışıp sözleşme imzaladık. Çekimlere başladıktan sonra gördüm ki, işler başta konuştuğumuz gibi yürümüyor. Yavuz, diğer taraftan da çok fazla sıkıştırılmaya başlandı. Elimde çok yüksek miktarda cezai yaptırım maddesi olan bir sözleşme olmasına rağmen Yavuz'u azat ettim. Çünkü bu şekilde filmime hiçbir yararı olmayacaktı. Yerine Cem Özer geldi. Zaten Cem'le aramızda bir kırgınlık yoktu. Yavuz'la da yok."
Haberin fotoğrafları