kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

AK Parti Diyarbakır il başkanı Öcal görevi devraldı

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır İl Başkanlığı'na getirilen Ahmet Öcal, Abdurrahim Hattapoğlu'ndan görevi devraldı. Öcal, kentin sorunlarını çözmek için seferber olacaklarını söyledi.

Öcal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'ndaki devir teslim töreninde eski İl Başkanı Abdurrahim Hattapoğlu'nu kucaklayarak görevi devraldı.

Devir teslim sonrası konuşan Hattapoğlu, görevde olduğu sürede ülke ve parti menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, "Bundan sonra üzerimize düşecek bir vazife olursa seve seve yaparız. Ahmet kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum" dedikten sonra il binasından ayrıldı.

AK Parti İl Başkanı Öcal da şu ana kadar görev yapan bütün başkanlara teşekkür etti. Yeni yönetim olarak bütün halkı kucaklayacaklarını dile getiren Öcal, "Kapısını herkese açık tutan, halk için hizmete talip olan, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayışla her kesimle işbirliğine açık, şeffaf ve demokratik bir yönetim anlayışımız olacaktır." dedi.

Diyarbakır, bölge ve ülkenin barışı, kardeşliği, huzuru ve refahı için çabalayacağının altını çizen Başkan Öcal, şunları kaydetti: "Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanımız, genel merkezimiz ve ilimiz milletvekillerinin desteğiyle; bugüne kadar görev aldığım tüm kurumlarda olduğu gibi bundan sonra da il başkanı olarak ulaşabileceğim bütün makamları Diyarbakır'ın sorunlarının çözümü için seferber edeceğimden hiçbir zaman kuşkunuz olmasın."

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Öcal, konuşmasından sonra tebrikleri kabul etti.

Öcal, bu göreve atanmadan önce MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanlığı görevini yürütüyordu.

CİHAN