kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ünlü lezbiyen âşıklar evlendi

DIŞ HABERLER
ABD'li ünlü TV yıldızı DeGeneres, oyuncu sevgilisiyle evlendi. Törende DeGeneres pantolon, sevgilisi ise pembe gelinlik giydi..
Kaliforniya Yüksek Mahkemesi'nin aynı cinsiyetten kişilerin evlenmesini yasaklayan yasayı iptal ettiği günden beri ABD'li eşcinseller büyük sevinç yaşıyor. Eşcinsel çiftlerin evlenmek için akın ettiği eyalette evlilik yemini edenler arasında, Hollywood yıldızları da bulunuyor; ünlü komedyen Ellen DeGeneres gibi...

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TV'DE AÇIKLAMIŞTI
Türkiye'de de izlenen TV şovları ve dizi filmlerle tanınan DeGeneres (50), dört yıldır birlikte olduğu aktris Portia De Rossi (35) ile dünya evine girdi. Çiftin Los Angeles'ta birlikte yaşadıkları evde yapılan törene, 30 davetli katıldı. DeGeneres nikâha pantolonla katılırken Ally McBeal ve Nip/Tuck gibi dizi filmlerdeki rolüyle tanınan sevgilisi pembe ve göğüs dekolteli bir "gelinlik" giydi. Çiftin nikâhtan sonra davetliler önünde uzunca süre öpüştüğü kaydedildi. İmzaların ardından kokteyl verildi. Çiftin kıyafetleri Zac Posen, evlilik yüzükleri ise Neil Lane tarafından tasarlandı. Ünlü komedyen törenden sonra "Evlilik planlamak çok stresli işmiş" diyerek şaka yaptı. Çift, evlilik kararını ilk kez DeGeneres'in TV programında açıklamıştı. Ünlü yıldız seyircilere "Yapmak istediğimiz ve artık yasal olan bir şey var. Bu bizi çok heyecanlandırıyor" demişti.
Haberin fotoğrafları