kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Egemen Bağış: AKP Türkiye'yi dünya barışının tesisi yönünde aktör bir ülke haline getirmiştir

Yeni Haber
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, ''Türkiye'nin demokratikleşmesinde ve kalkınmasında devrim niteliğindeki gelişmelere öncülük eden AK Parti iktidarı, küresel bir vizyon ortaya koyup Türkiye'yi dünya barışının tesisi yönünde aktör bir ülke haline getirmiştir'' dedi.

Alınan bilgiye göre, AK Parti'nin 7. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Dış İlişkiler Başkanlığı'na çok sayıdaki ülkeden tebrik mesajı geldi. Egemen Bağış, bunlara cevaben şu mesajı gönderdi: ''Türkiye'de adaletin ve kalkınmanın, huzur, istikrar, güven ve toplumsal merkezin adresi olan AK Parti'nin ışığı, dünyaya barışın ve hoşgörünün, diyaloğun ve uzlaşının en değerli parıltılarını yansıtmaktadır. Türkiye'nin demokratikleşmesinde ve kalkınmasında devrim niteliğindeki gelişmelere öncülük eden AK Parti iktidarı, küresel bir vizyon ortaya koyup Türkiye'yi dünya barışının tesisi yönünde aktör bir ülke haline getirmiştir. Bu onuru hep birlikte yaşamaktayız.
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yaşı ve kuruluşumuzun 22'inci yılı olan 2023 Türkiye'sini, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği Türkiye'yi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştırma kararlılığındadır.''