kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hikmet Alcan

İki işadamı denizde jet-ski'yle çarpıştı

Fatih ŞENDİL İZMİR
Çeşme'de tatil yapan işadamı Duğles ile arkadaşı modacı Alcan, jet-ski'yle gezerken birbirine girdi. Duğles'in iki kaburgası kırıldı, 5 yıldızlı otelde doktor olmaması tepki çekti..
İzmir'de kendi adını taşıyan bir otomotiv şirketinin sahibi ve yönetim kurulu başkanı olan işadamı Tolga Hikmet Duğles, eşi Yasemin Duğles ve yakın arkadaşı olan ünlü modacı Hikmet Alcan'la birlikte geçtiğimiz hafta sonu tatili için Çeşme Sheraton Oteli'ne gitti. İki arkadaş, pazar günü otelin plajında birer jet-ski kiralayıp denize açıldı. İki arkadaş birlikte gezerken, bir ara Duğles, Alcan'a bakmak için su üstünde yan şekilde durdu.

HER ŞEY VAR AMA
Arkadan gelen modacı, altındaki jet-ski'yi durduramayınca, Duğles'in jet-ski'sine ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce havaya fırlayıp ardından da denize düşen ve üzerinde can yeleği olduğu için boğulmaktan kurtulan Duğles, acı içinde kıvranmaya başladı. Bu sırada sahilden olayı fark eden görevliler hemen botla yardıma geldi. Ancak 1.90 boyundaki işadamını botun içine almayı başaramadılar. Bunun üzerine üzerinde can yeleği bulunan işadamı, botla karaya kadar çekildi. Otele çağrılan ambulansla hemen Alper Çizgenat Hastanesi'ne kaldırılan işadamı, ilk yapılan tedavisinin ardından İzmir Şifa Hastanesi'ne sevk edildi. Sağ taraftaki iki kaburga kemiğinin kırıldığı belirlenen işadamı, bir gün hastanede tedavi altında tutulduktan sonra evine gönderildi. Kazayı büyük bir talihsizlik olarak niteleyen işadamı, "Ancak yaşanan kaza sonrası böyle büyük ve lüks bir otelde doktor olmaması bizi daha çok üzdü. Otelde tabiri caizse ne ararsan var ama ne yazık ki doktor yok. Bu kaza sonrası otel yetkilileri bu hatalarını gözden geçirmeliler" dedi. Kazanın ardından tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu yaralamaya sebebiyetten karakolda ifade veren modacı Hikmet Alcan ise soluğu yakın arkadaşı Duğles'in yanında aldı. Kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını belirten modacı, "Dalganın da etkisiyle bir anda kontrolden çıkan jet-ski'yi durduramadım. Tolga'nın başına geleceğine ben yaralansaydım daha iyiydi. Bu kaza sonrası psikolojim bozuldu" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları