kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zeki Sezer

DSP'de 'mektup' klasiğine devam

Osman AYDOĞAN - ANKARA
DSP'de, Genel Başkan Zeki Sezer'in özel hayatını da kapsayan iddiaların yer aldığı mektup ortalığı karıştırdı Sezer, "Çirkin iftira" dedi..
Ecevitlerle yollarının ayrıldığı dönemde Hüsamettin Özkan aleyhine "imzasız" mektupların kaleme alındığı DSP de bu kez, Rahşan Ecevit ile arası açılan Genel Başkan Zeki Sezer'e yönelik "belden aşağı" suçlamalar içeren mektup ortalığı karıştırdı. Yaşamını yitiren eski Başbakan Bülent Ecevit imzasıyla gönderilen "faili meçhul" mektupta Sezer'in puro alışkanlığından, "kadınlarla gönül ilişkilerine" hatta kullandığı otomobilin benzin parasına kadar pek çok konuda inanılmaz iddialar bulunuyor.

ŞOK ETKİSİ
DSP'de şok etkisi yaratan mektup üzerine açıklama yapan Sezer, "İmzasız iftira mektubundaki çirkin yalanları yanıtlamaya gerek duymadığını" söyledi. TBMM'de temsil edilen, ancak dokunulmazlığı bulunmayan tek parti genel başkanının kendisi olduğuna dikkat çeken Sezer, "Dolayısıyla, iftira mektubunda yer alan, benimle ve partimle ilgili her türlü maddi, manevi ve ailevi iftira ile ilgili olarak başta Anayasa Mahkemesi olmak üzere adalet yolu açıktır" dedi.

'ÇİRKİN SALDIRI'
Sezer, mektubun altında "Bülent Ecevit" imzasının yer almasının da ayrı bir çirkinlik olduğunu belirterek, "Bu çirkinlik, 'özel ve kirli bir mizah' değilse, merhum liderimizin adına da haksızlıktır" dedi. Sezer, adli makamlara başvurulacağını bildirdi.
Haberin fotoğrafları