kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tarkan ve Bilge Öztürk yedi yıllık ilişkilerini geçen hafta noktaladılar.

Ayrılıkları beni etkilemez!

* Ablanız Bilge Öztürk yedi yıldır birlikte olduğu Tarkan'dan ayrıldı. Nasıl değerlendiriyorsunuz bu ilişkinin bitmesini?
Benim değerlendirme gibi bir durumum yok. İkisi de mantıklı ve ne yaptıklarını çok iyi bilen insanlar. Bu şekilde karar verdiklerine göre doğruyu yapmışlardır. Yani ortada yorum yapacak hiçbir şey yok.

* 'Tarkan'ın baldızı' olarak anılmak, tanınmak sizi rahatsız ediyor muydu?
Ben kendimi hiçbir zaman bu şekilde tanımlamadım. Artık onlar da ayrıldıklarına göre, basının bu her daim gereksiz ön adı bana karşı kullanmakta diretmeyeceğini umuyorum. Günahı; beni bu şekilde etiketlemek isteyen insanların boynuna diye düşünüyorum.

* Bu şekilde ünlenmiş olmanın avantajlarını gördünüz mü?
Ben bu şekilde ünlenmedim. Dediğim gibi, bu bana yapıştırılmış bir etiket. Bu durum yani 'Tarkan'ın baldızı' olmak bana hiçbir şey kazandırmadı, hiçbir şey de kaybettirmedi.

* Bu ayrılık sizin müzik kariyerinizi etkiler mi?
Kişilerin bütünlüğünü oluşturan şeylerin yansımalarını magazin programlarında görebileceğimizi zannetmek çok büyük bir yanılgıdır. Kişilerin kariyerlerini özel ilişkileri belirlemez. Tarkan ve Bilge'nin yaşadığı bu ilişki sayesinde DJ'liğe ya da oyunculuğa başlamadığıma ve buraya gelmemde de bir etkisi olmadığına göre; benim açımdan başka etkileri olması da beklenemez.

* Peki, Tarkan ile Bilge ayrıldı ama sizin hayatınızda biri var mı?
2.5 yıldır devam eden ve çok yolunda giden bir ilişkim var.

* Evliliğe bakış açınız nedir?
Her genç kızın rüyası olduğu iddia edilen şey değil benim için evlilik. Çok önemsediğimi de söyleyemem. Mühim olan iki kişinin birbirini koşulsuz ve sakınımsız biçimde sevmesidir.